AK Parti, temayül yoklaması yaptı

AK Parti, Aksaray merkez ve ilçe belediye başkan adaylarının belirleme sürecinde temayül yoklaması yaptı.

AK Parti, temayül yoklaması yaptı
16 Kasım 2013 Cumartesi 22:55 tarihinde eklendi.

Temayül yoklamasına, Temayül Komite Başkanı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Burdur Milletvekili Hami Yıldırım, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Aksaray Milletvekili Ruhi Açıkgöz, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mürşide Balaban, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Alperen Bozdağ, Belediye Başkanı Nevzat Palta, ilçe ve belde belediye başkanları, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, yoklamada yaptığı konuşmada, il merkezinde 6, ilçelerde 32, beldelerde ise 30 aday olmak üzere toplam 68 aday adayının partiye başvurduğunu belirtti.

Mevcut Belediye Başkanı Nevzat Palta, "16 Kasım itibari ile hem Aksaray merkez belediyemiz ve diğer belediyeler ile ilgili temayül yoklaması şu anda sonlanma aşamasında. Bir kısmı toparlandı katılım tam olanlar sandıklar şu anda toparlandı. Ben şunu özellikle söylemek istiyorum.

Şehrimize insanlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Çok güzel bir katılım oldu çok güzel bir ilgi ve alaka oldu. Seviyeli bir katılım oldu. Ben o açıdan bütün aday adayı arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tabii ki bu demokratik bir yarıştır. Bu çerçeve içerisinde de inşallah bu temayülün sonuçları ve diğer argümanlarla sonuçta belediye başkan adayı açıklanmış olacak.

Tabii ki burada teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın bütün mensuplarına teşekkür ediyorum. İl başkanımız il yönetimi ilçe başkanımız yönetimi kadın kolları yönetimi gençlik kolları partimizin meclis üyeleri ve il genel meclisi üyelerimiz bunun dışında mahalle temsilcileri ve daha da şu anda yeni bir uygulama ile belde başkanları merkeze bağlı belde belediye başkanları ve buna benzer bütün katılanları oy kullananlara yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı olur diye düşünüyorum." dedi.

Konuşmanın ardından temayül yoklamasına geçildi.


CİHAN