AK Parti'den CHP'ye suç duyurusu

Dün Çanakkale’de düzenlenen CHP mitingi öncesinde dev ekranda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının yayınlanmasını hakkında, AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

AK Partiden CHPye suç duyurusu
01 Mart 2014 Cumartesi 18:10 tarihinde eklendi, 1.344 kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, konuyla ilgili yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingdeki talihsiz açıklamalarını üzülerek izledik.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yabancı medya ve karanlık çevrelerin kullandığı aynı dille saldırılarda bulunmasını şiddetli kınıyor ve sözlerini kendilerine iade ediyoruz. Henüz doğruluğu bile ispatlanmayan ve montaj olduğu da konunun teknik uzmanları ve otoritelerince ortaya konan ses kaydının gerçekmiş gibi yayınlanması konusunda AK Parti olarak, CHP genel müdürü hakkında suç duyurusunda bulunduk.

CHP zihniyetinde, kişi hak ve özgürlükleri böyle mi korunuyor? Yalan yanlış söylemlerle insanları yanıltmak, CHP yönetiminin adeta parti tüzüğü haline gelmiştir. Kaldı ki yolsuzluk ve rüşvet konusunda en son konuşacak siyasi parti CHP’dir. CHP yalan beyanlarla Cumhuriyet Meydanı'nda milletimizle alay edeceğine, önce Çanakkale’nin gündeminden düşmeyen su ve benzin yolsuzlukları hakkında Çanakkale’yi aydınlatmalıdır. Bu duruma, ‘Cambaza bak cambaza’ derler.

CHP, genel başkanının şaibeli SGK Genel müdürlüğünden tutun da Çanakkale’deki su, halk otobüsleri, imar, mezarlıklar gibi daha birçok konuda halkı aydınlatmalıdır. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, halkı aydınlattığını her konuşmasında ifade etse de kendinden başka kimseyi de tatmin edememiştir.” 


CİHAN