Ak Parti'li belediye başkanının kardeşine silahlı saldırı

ADIYAMAN’ın Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın kardeşi olan Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Toprak, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Ak Partili belediye başkanının kardeşine silahlı saldırı
03 Aralık 2016 Cumartesi 03:38 tarihinde eklendi.
ADIYAMAN’ın Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın kardeşi olan Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Toprak, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı
.
Olay, akşam saatlerinde Girne Mahallesi'nde meydana geldi. Kahta Belediye Başkanı Ak Partili Abdurrahman Toprak’ın kardeşi olan Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Toprak, evinin önünde aracını park edip içeri girmek istedi. Bu sırada plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobilden kimliği belirsiz şüpheliler tarafından tabanca ile Toprak'a ateş açıldı. Saldırganlar araçla kaçarken, Toprak ayaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri Toprak'ı ambulansla Kahta Devlet Hastanesi’ne götürdü. Acil serviste tedaviye alınan Toprak’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan polis boş kovanları toplayarak saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. 
 
Olayı duyarak acil servise gelen Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya da Toprak’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 
 
 
Haci BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA)