AK Partili Çelik'e Twitter'da tepki!

Hüseyin Çelik, Suriye makamlarınının Cüneyt Ünal'ı CHP'lilere teslim etmesini ise "manidar bulduğunu" söyledi.

AK Partili Çelike Twitterda tepki!
17 Kasım 2012 Cumartesi 15:12 tarihinde eklendi, 1.139 kez okundu.

CHP heyetinin Suriye'ye giderek üç aydır Beşar Esad yanlısı güçlerin elinde tutsak olan gazeteci Cüneyt Ünal'ı teslim almasına AK Parti'den ilk tepki Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'ten geldi. Çelik, Suriye makamlarınının Cüneyt Ünal'ı CHP'lilere teslim etmesini ise "manidar bulduğunu" söyledi.

 
SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR
 
Bakan Çelik'in CHP'ye ilişkin bu sözleri, twitter'da büyük tepki çekti. Pek çok kullanıcı, Çelik'in sözlerini tweet paylaşımları ile kınadı. İşte o tepkilerden bazıları:
 
Gökhan Vots ?@GokhanVots
CHP heyeti Cüneyt Ünal'ı hükümetimizi yıpratmak için kurtarmış. Savcılar derhal harekete geçmeli. Bir daha da Hüseyin Çelik'i üzmeyin...
 
Tufan Türenç ?@tturenc
Şu veya bu, sebep ne olursa olsun CHP milletvekilleri Cüneyt'i Suriye'nin elinden aldı. Hüseyin Çelik tepki vereceğine teşekkür etsin.
 
özgen bingöl o:?@ozgenbingol">?@ozgenbingol
al işte hüseyin çelik "cüneyt'in chp'ye teslim edilmesi manidar"demiş buyur burdan yak. ayıp ya.arkadaşımız kurtulmuş ya biz ona bakarız
 
Y. Emre Kocabasoglu ?@Kocabasoglu
Gazeteci Cüneyt Ünal CHP heyetince Esad rejimine iade edilsin; Ünal'ı yarın İHH teslim alsın. Kimsenin Hüseyin Çelik'i üzmeye hakkı yok!
 
Ercan Ozturk ?@Ercanica
Suriye kara propagandası yapan gazetelerin yarın yer vereceği haberin spotunu Hüseyin Çelik açıklamış 'Cüneyt'in CHP'ye verilmesi manidar'
 
İpek İzci ?@ipekizci
"Cüneyt Ünal'ın CHP heyetine teslim edilmesi manidar" diyen Hüseyin Çelik, aferin sana, başbakanın bir tık daha çok sevecek bugün seni.
 
elif yilmaz ?@_ElifYilmaz_
87 günlük kabus yaşayan birinin kurtarılması sonrası söylenecek söz mü bu! Hüseyin Çelik Cüneyt'in CHP heyetine verilmesini manidar bulmuş.
 
Nedim Şener mailto:?@nedimsener2010">?@nedimsener2010
sayın Hüseyin Çelik'in mantığına göre hakkında KCK'dan soruşturma açılan MİT müsteşarı Hakan Fidan da terör örgütüne yardım etti öyle mi?
 
suna g ?@mariadebonne
keşke cüneyt ünal'ı aldıktan sonra hüseyin çelik'i vereydik.
 
Mahmut Gural ?@MahmutGural
açıklamanla sosyal medyayı kahkahaya boğdun Hüseyin Çelik.
 
Devrim Gün¢esi ?@devrimandac
Suriye'nin rehin aldığı Cüneyt Ünal'ı CHP'ye teslim etmesini Hüseyin Çelik manidar bulmuş!Manidar olan hükümetin teslim alamaması!değil mi? .