Akalın defterini kapatmış

Önder Bekensir, Demet'le bundan böyle sadece iş için birlikte olacağını açıkladı

Akalın defterini kapatmış
13 Ağustos 2011 Cumartesi 19:07 tarihinde eklendi.

 

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sevgilisi Demet Akalın'ı aldattığı şeklinde haberler çıkan ve bu durumu Akalın'ın öğrenmesiyle bir anda eşyalarını çöpte bulan ve hemen ardından da terk edilen Önder Bekensir çok özel açıklamalarda bulundu.
 
Demet Akalın ile ayrılığı ile ilgili soruları yanıtlayan Önder Bekensir “Bir şey söylemek istemiyorum. İş olarak devam ediyor. Aşk ise yok.” dedi. 
 
Keyifli halleriyle dikkat çeken Bekensir, aldatma iddialarını ise “Hayır, yok öyle bir şey” diyerek yalandı. Demet Akalın’ın twitter hesabında yazdıkları hatırlatılan Önder Bekensir, soruları geçiştirdi. Demet Akalın'ın twitter’ına Önder Bekensir için "Hayatta hiç yanılmadım şu hislerime...Teyzem diye giderler karı koynundan çıkarlar pes!" diye yazmıştı. Önder Bekensir ise aynı şekilde Twitter hesabından "Karının koynundan zahmet edip çıkma sakın eşyaların çöpte!" diye cevap vermişti.
 
Bundan sonra barışmalarının söz konu olmadığını belirten Bekensir, muhabirlere ”Artık öyle bir durumumuz yok. Sizi de bundan sonra yormayacağız merak etmeyin.” dedi ve noktayı koydu.