Akçay'dan istifa sinyali

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, taraftarın istifa talebeni değerlendireceğini söyledi.

Akçaydan istifa sinyali
09 Şubat 2014 Pazar 22:18 tarihinde eklendi, 1.065 kez okundu.


Akçay, 4-2 kaybettikleri Akhisar Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Rakibin hızlı silahları ve kontra atak anlayışına göre bir hazırlık yapmış olmamıza rağmen maçı kaybettik ve taraftarımızı üzdük.

Kendi adamıza kötü bir skor. Skor kötü ama adil olmak gerekirse bu skoru biz de yakalayabilirdik ve bizim lehimize de olabilirdi bu skor. Ama kaçırdığımız gollerin bedelini ödemiş olduk. O da bize pahalıya maloldu.” dedi.

Akçay, taraftarın istifa tezahüratıyla ilgili de şunları söyledi: “Taraftar haklıdır. Bu kulüp onların kulübü ve kulak tıkayamazsın. Değerlendirmeniz gerekir, biz de değerlendireceğiz.”

Bordo-mavili takımın Polonyalı futbolcusu Adrian da çok kötü bir maç oynadıklarının altını çizdi. Tecrübeli futbolcu, şöyle konuştu: “3 puan kaybetmenin ötesinde bir durum var. İlk yarı fena değildik ama ikinci yarı felaketti. Böyle bir skordan sonra söyleyebileceğim tek şey; hem utanıyorum hem camiamızdan özür diliyorum. Sizleri söz veriyorum bir daha böyle bir şey olmayacak, olmaması için elimizden geleni yapacağız.”

Genç futbolcu Kadir Keleş de kendilerine yakışmayan bir oyun oynadıklarını belirterek, “Çok üzgünüz. Ama Trabzonspor böyle zor durumlardan kurtulmasını bilir. Birbirimize destek olarak yolumuza devam etmeliyiz.”


CİHAN