Akhisar Belediyespor: 2 - Sivasspor: 2

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu ikinci haftası kapanış maçında Akhisar Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.

Akhisar Belediyespor: 2 - Sivasspor: 2
15 Eylül 2014 Pazartesi 22:27 tarihinde eklendi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısına Sivasspor daha hızlı başladı. İkinci yarının başlarında rakip yarı alanda daha çok yer alan konuk ekip Sivasspor aradığı beraberlik golünü 59. dakikada golcüsü Aatıf Chahechoue ile buldu. Konuk ekip 90+1. dakikada Aatıf Chahechoue'nun attığı gol ile 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın böyle bitmesi beklenirken tekrar sahneye çıkan Akhisar Belediyespor'un Yunan golcüsü kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak maçta eşitliği sağladı ve karşılaşma 2-2 eşiklikle sona erdi.

51. dakikada gelişen Sivasspor atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Aatıf Chahechoue çok sert vurdu, kaleci Oğuz Dağlaroğlu son anda topu kornere gönderdi.

52. dakikada sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında ceza sahası içine çevrilen top kimsenin olmadığı yere gitti. Korner atışı sonrası topa hareketlenen Saidi ve Cesare'nın girdiği ikili mücadelede, Cesare ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem Özgür Yankaya ilk önce penaltı noktasını gösterdi, ancak yan hakemin uyarısı ile penaltı iptal edildi. Karşılaşma da hakem atışı ile tekrar başladı.

59. dakikada konuk Sivasspor maçta eşitliği sağladı. Sağ kanattan gelişen atakta Aatıf Chahechouhe sağ kanatta bekleyen Cesare'nin önüne pasını verip ceza sahası içine hareketlendi. Yaptığı duvar pası sonrasında Cesare topu ceza sahası içine çevirdi, sağ ayağı ile topu havada kontrol edip önüne alan Aatıf Chahechouhe sert bir şekilde şutunu çekti ve topu ağlar ile buluşturdu. Aatif Chahechouhe'nun bu gol ile Sivasspor maçta 1-1'lik eşitliği yakaladı: 1-1.

81. dakikada Sivasspor'dan Aatıf Chahechoue'nun sert şutu kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nda kaldı.

90+1'de konuk ekip Sivasspor, ev sahibi Akhisar Belediyespor karşısında öne geçti. Gelişen Sivasspor atağından Cesare'nin soldan yaptığı ortada, ceza sahası içerisinde topla buluşan Aatıf Chahechoue düzgün bir vuruuşla kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun altından topu ağlara gönderdi: 1-2.

Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken, ev sahibi Akhisar Belediyespor'un Yunan golcüsü maçta eşitliği sağladı. 90+3. dakikada Bilal Kısa'nın vuruşunda kaleci Ertuğrul Taşkıran'dan dönen topu iyi takip eden Yunan golcü Gekas topu ağlara gönderdi: 2-2.

Uzatmaların geri kalan dakikalarında başka gol olmadı ve 90 dakika 2-2 eşitlikle bitti.
 


CİHAN