Akhisar Bld. 4-1 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, kendi sahasında Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti.

Akhisar Bld. 4-1 Beşiktaş
20 Nisan 2013 Cumartesi 19:28 tarihinde eklendi, 2.385 kez okundu.

 

Son 5 maçta dördüncü galibiyetini alan Akhisar Belediyespor puanını puanını 35'ı çıkararak Süper Lig'de kalma ümidini devam ettirdi. Akhisar'a galibiyeti getiren golleri 2 ve 28. dakikalarda Gkekas, 74. dakikada Uğur ve 81. dakikada Emin Aladağ attı. Beşiktaş'ın tek golü ise 27. dakikada Mustafa Pektemek'ten geldi.
 
49. dakikada Beşiktaş'dan Oğuzhan'ın ceza sahası içerisinde yerden vuruşunda top kaleci Oğuz'da kaldı.
 
51. dakikada Bilal Kısa'nın soldan yaptığı ortada Bruno ceza sahası içerisinde topu ıskalayınca ve sahibi önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
 
56. dakikada Gökhan Süzen, ceza sahası içerisinde Gkekas'ı düşürünce hakem Kuddusi Müftüoğlu penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonda Gökhan Süzen direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
 
58. dakikada penaltı atışını Gkekas kullandı, ancak kaleci McGregor eliyle topu tokatlayarak gole izin vermedi ve topu kornere gönderdi.
 
69. dakikada Olcay Şahan'ın ceza sahası dışından sert şutu yandan auta gitti.
 
73. dakikada Hilbert'ın sağdan yaptığı ortada müsait durumdaki Olcay Şahan'ın kafa vuruşunda kaleci Oğuz iki hamlede topu kontrol etti.
 
74. dakikada ev sahibi ekip farkı 3'e çıkardı. Bu dakikada soldan Güray'ın kullandığı korner atışında Uğur kafayla topu ağlara gönderdi: 3-1
 
80. dakikada ceza sahası Niang'ın vuruşunda kaleci Oğuz topa sahip oldu.
 
81. dakikada Akhisarspor'un dördüncü golü bularak iyice rahatladı. Emin Aladağ'ın ceza sahası dışından sert ve güzel şutu ağlara gitti. 4-1. Geri kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Akhisar Belediyespor sahasında Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti.

CİHAN