"Akhisar hak ettiği bir galibiyet aldı"

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilen Gaziantep Belediyespor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, Akhisar'ın hak ettiği bir galibiyet aldığını söyledi.

Akhisar hak ettiği bir galibiyet aldı
20 Eylül 2013 Cuma 23:54 tarihinde eklendi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Uygun, galip geldiği için Akhisarspor'u tebrik etti. Gaziantepspor olarak belli bir süreçten geçtiklerini dile getiren Uygun, "Sakat futbolcularımız yeni dönmek üzere. Takıma uyum süreci biraz zaman istiyor. Puanlar almaya gelmiştik ama sahada istemediğimiz anlar yaşadık. Hakemler de süper bir performans gösterdi. Kendilerini de tebrik ediyorum." dedi.

Bir gazetecinin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu’nun kendisine verilen 3 maçlık cezanın kaldırmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Uygun, "Tahkim Kurulu oradaki konuşmaları nokta nokta inceledi. Konuşmalarımda herhangi bir kimseyi ne tehdit var, ne bir şey. Maçın hakemi hakkında elbette yorum yapmaya sahibiz. Yoksa bizim burada basın toplantısında ne işimiz var.Olayın gerçek yüzünün ortaya çıkması mutluluk verici." şeklinde konuştu.

Gaziantepsporlu Ekrem Dağ da, "Maalesef maçta geriye düşünce çevirmek zor oluyor. Ligin başında Gaziantep’e yakışmayan bir konumdayız. Ama önümüze bakıp moralimizi bozmamak lazım. Artık 3 puanlarla tanışmak istiyoruz." dedi.

Kötü oynadıklarını belirten Taşkın Çalış da, şunları söyledi: "Buraya 3 puan almak için geldik. Ama istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bu maçı artık unutmamız lazım. İnşallah önümüzdeki haftalar 3 puanlarla buluşup bu mağlubiyetleri unutturmak istiyoruz." 


CİHAN