Akil insanlar çözüm sürecin Şanlıurfa’da anlattı

Akil İnsanlar Güneydoğu Heyeti, Şanlıurfa’da vatandaşlarla buluştu

Akil insanlar çözüm sürecin Şanlıurfada anlattı
18 Mayıs 2013 Cumartesi 14:56 tarihinde eklendi.

Akil İnsanlar Güneydoğu Heyeti, Şanlıurfa’da vatandaşlarla buluştu. Çay ocaklarına kıraathanelere inen akil insanlar, vatandaşla bol bol fotoğraf çektirdi. Heyetin başkanı Yılmaz Ensaroğlu, Kezban Hatemi, Etyen mahçupyan, Mehmet Emin Ekmen, Ahmet Faruk Ünsal, Fazlı Hüsnü Erdem, Murat Belge, ve sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın yer aldığı heyet Şanlıurfa'da çeşitli temaslarda bulundu.

Akil İnsanlar Güneydoğu Heyeti Şanlıurfa’ya geldi. Bu sabah parti temsilcileri ile bir araya gelen heyet, daha sonra esnafla buluştu. Balıklıgöl’ü gezen heyet fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların isteklerini geri çevirmedi.

Esnafın hal hatırını soran heyet, ikramları da kabul etti. Daha sonra tarihi Gümrük Hanına geçen heyet, burada çay içip sohbet etti. Yılmaz Erdoğan’a ilgi büyüktü. Ayrı ayrı masalara oturan heyet böylece daha çok vatandaşla bir arada olma fırsatını buldu. Neşeli bir şekilde geçen görüşmelerin sonucunda akil insanlar yemeğe geçti. Yemekten sonra çeşitli STK’larla görüşmesi beklenen heyetin Arap vatandaşların kurduğu derneklerle de görüşeceği bildirildi.


CİHAN