''Akıncı kusura bakmasın bizimki Padişah zannediyor kendisini''

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Okmeydanı'da düzenlenen İstanbul Dayanışma Yemeği'nde konuştu. Demirtaş, “Kıbrıs halkını iradesini temsil eden Sayın Akıncı göreve başladığı gün maalesef ki bizimkiyle tanıştı.

Akıncı kusura bakmasın bizimki Padişah zannediyor kendisini
29 Nisan 2015 Çarşamba 07:13 tarihinde eklendi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Okmeydanı'da düzenlenen İstanbul Dayanışma Yemeği'nde konuştu. Demirtaş, “Kıbrıs halkını iradesini temsil eden Sayın Akıncı göreve başladığı gün maalesef ki bizimkiyle tanıştı. Böyle bir talihsizliği oldu. Bizim Cumhurbaşkanı da öyle ne yapalım. Kıbrıs halkı ve Sayın Akıncı kusura bakmasınlar bizimki biraz padişah zannediyor. Biz alıştık onun padişah olarak afrayla tafrayla dolaşmasına. Fakat eminim ki bütün dünyada böylesi bir cumhurbaşkanının bizi temsil konusunda ciddi kriz yaratığı bir gerçek" dedi.,
 
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Okmeydanı'da düzenlenen İstanbul Dayanışma Yemeği'nde konuştu.Demirtaş, “Kıbrıs halkını iradesini temsil eden Sayın Akıncı göreve başladığı gün maalesef ki bizimkiyle tanıştı. Böyle bir talihsizliği oldu. Bizim Cumhurbaşkanı da öyle ne yapalım. Kıbrıs halkı ve Sayın Akıncı kusura bakmasınlar bizimki biraz padişah zannediyor. Biz alıştık onun padişah olarak afrayla tafrayla dolaşmasına. Fakat eminim ki bütün dünyada böylesi bir cumhurbaşkanının bizi temsil konusunda ciddi kriz yaratığı bir gerçek" dedi.

DHA