AKLA GELEBİLECEK TÜM ARABA OYUNLARI İÇİN DOĞRU ADRES!

İnternet dünyası, her sektörden girişimlerin görülebildiği bir platform olduğu gibi, eğlence sektörü açısından da önemli seçeneklere sahip olmaya başladı.

AKLA GELEBİLECEK TÜM ARABA OYUNLARI İÇİN DOĞRU ADRES!
08 Ocak 2015 Perşembe 16:58 tarihinde eklendi, 4.893 kez okundu.

İnternet dünyası, her sektörden girişimlerin görülebildiği bir platform olduğu gibi, eğlence sektörü açısından da önemli seçeneklere sahip olmaya başladı. Bu amaçla kurulan çok sayıda oyun sitesi, kullanıcıların ve oyun meraklılarının hizmetine sunulmakta. Özellikle 1990'lı yılların atari oyunları, atari karakterleri ve benzer eğlence anlayışlarının, 2000'li yıllara uyarlanmış olarak meraklılarına sunulduğu bu oyunlar, çeşitli siteler aracılığı ile kendilerine yer buluyor.

Oyun siteleri, kendi içlerinde kategorilere de ayrılıyor. Örneğin kız oyunları, erkek oyunları gibi oldukça genel iki başlık altında oyunlar sınıflandırılabilmekteyken, bu iki ana başlık da alt başlıklara ayrılarak oyun severlere daha iyi bir hizmet sunulmak isteniyor. Kız oyunları, daha çok Barbie oyunları minvalinde alt başlıklara ayrılabilmekteyken, erkek oyunları bu anlamda daha geniş alt kategorilere sahip. Futbol oyunları, savaş oyunları ve daha pek çok alt kategori, erkek çocuklar için binlerce oyunu barındırıyor. Bu alt başlıklar içerisinde, öyle bir kategori var ki, dünya genelinde milyonlarca çocuğun oynamaktan zevk aldığı ve oyun konularına ilginin hiç azalmadığı bir oyun çeşidi olarak kendini gösteriyor; Araba Oyunları!

Araba oyunları, ilginin en çok olduğu oyun çeşidinin başında geldiği için, artık alt kategori olmaktan çıkarak, başlı başına bir girişimi de temsil edebiliyor. Çocuklara en popüler, en güzel ve en zevkli oyunları oynatmak amacı ile yola çıkan http://www.arabaoyunlari.io/ isimli web sitesi, bu konuya ciddi anlamda eğilmekte. Araba oyunları ile ilgili alt başlıklar da oluşturan söz konusu oyun sitesi, ortaya çıktığı ilk günlerden itibaren çocuklar adına en çok ziyaret edilen platformlardan birisi de olma yolunda hızla ilerliyor.

Araba oyunlarını konu alan web sitesi, temel olarak beş alt kategoride oyunları sınıflandırıyor;

 

* Araba Oyunları

* Araba Yarışı Oyunları

* Park Etme Oyunları

* Kamyon Oyunları

* Motor Oyunları

 

Siteyi ziyaret ettiğinizde, yarış oyunlarının oldukça popüler olduğunu görebilmektesiniz. Bu bilgiyi ise, "Popüler Araba Oyunları" başlığından bulabilirsiniz. Sitenin alt kısmında sıralanan popüler araba oyunları, en çok hit alan araba oyunlarını simgeliyor. Bu bölümde, kategori fark etmeksizin, hangi oyun daha çok oynandıysa, o oyunlar gösteriliyor.

 

Web sitesinin oldukça fazla ilgi gören bir diğer kategorisi de, Kamyon Oyunları başlığı. Birbirinden ilginç kamyon, TIR ve diğer büyük araçların, hatta dolmuş oyunlarının bile bulunabildiği sitede, maceradan maceraya atılmak isteyen her çocuk, istediği oyundan başlayarak bu büyülü dünyadaki yerini alabiliyor.

Diğer taraftan, Motor Oyunları başlığı da, bir başka popüler kategori olarak göze çarpıyor. Siteyi ziyaret eden çocuklar, HarleyDavidson motorları başta olmak üzere, her çeşit motoru, her çeşit arazi ve yol yapısında kullanabiliyor. Motor yarışları da, bu oyunların içinde yer alıyor.

Park etme oyunları ise, oyuncuya teslim edilen arabanın ya da otobüsün, belli bir zaman içinde ve gösterilen doğru noktaya, aracın park edilmesini konu alan oyunlar. Çok ilginç ve ilgi çekici olan bu oyun türünde de, kullanıcıların eğlenceli vakit geçirmesi tasarlanıyor.

Sitenin genel konsepti, popüler araba oyunları ile birlikte, popüler çizgi film karakterlerinin araba oyunlarını da çocukların beğenisine sunmak ile alakalı olarak ortaya çıkmış. Site içinde Şirinler'den tutun da, Sünger Bob ve Şimşek Mekkuin'e kadar oldukça çeşitli araba oyunu bulabilmek de mümkün.

Alanında zirveye oynayan, daha da yeni oyunlar eklenerek sektörde en tepeye oturmaya niyetlenen Araba Oyunları sitesi, gün geçtikçe ilgi çekmeye ve rağbet görmeye devam ediyor...