"AKP, köylüyü pahalı su içmeye mahkum etti"

DSP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak, 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi 'köylere katkı sağlayacağız' diyerek oy alan AKP'nin suya yüzde 100'ün üzerindeki zam yaparak köylüyü perişan ettiğini söyledi.

AKP, köylüyü pahalı su içmeye mahkum etti
14 Kasım 2014 Cuma 16:30 tarihinde eklendi.

AKP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin halkı cezalandırıldığını savunan Çakmak, su zengini bölgenin pahalıya su tüketecek olmasının üzüntü verici olduğunu kaydetti.

Halkın değişik vergilerin yanı sıra önceki yıla göre içme suyunu iki kat daha pahalıya içtiğini belirten Çakmak, "Maalesef, 30 Mart seçimleri öncesi şehirde ne varsa köylerimizde de o olacak, altyapısı için kaynak aktaracağız diyen AKP Antalya Büyükşehir Belediyesi yasa ile mahalleye dönüşen köylülere pahalı su içiriyor. Köylüler, Büyükşehir Yasası ile geçmiş yıllara göre daha da mağdur durumda. Köylününde şehirde oturanın da zamlı su içmesine karşıyız." dedi.

Çakmak, AKP'li Büyükşehir Belediyesi'nin seçilmiş belediye başkanı üzerinde demoklesin kılıcı gibi koordinatör atanmasına ise karşı olduklarını ifade etti.


CİHAN