AKP'den istifa edince ilk işi bu oldu

Ak Parti'den istifa eden belediye başkanı ilk işi T.C ibareli tabela astırmak oldu.

AKPden istifa edince ilk işi bu oldu
23 Nisan 2013 Salı 15:33 tarihinde eklendi, 1.764 kez okundu.

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde, bir süre önce AK Parti'den istifa ederek bağımsız kalan Belediye Başkanı Ergün Koç, belediye binasındaki tabelayı indirtip, yerine 'T.C.' ibareli yeni tabelayı astırdı.

 
Karacabey İlçesi'ndeki usulsüzlük iddialarıyla ilgili tutuksuz yargılandığı Karacabey Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 5 Mart 2012'de 5 yıl hapis cezasına çarptırılan ve dosyası temyizde bulunan Ergün Koç, AK Parti'den ihraç edileceği haberleri üzerine, 24 Eylül 2012 tarihinde partisinden istifa ederek bağımsız kaldı. Temyiz sonucunu bekleyen Başkan Koç, 'Belediye' tabelasını indirtip, yerine 'T.C. Karacabey Belediyesi' yazılı yeni tabelayı astırdı.
 
Konuyla ilgili açıklama yayınlayan Başkan Koç, "Her yapılan işte olduğu gibi bu yaptığımızın arkasında duran veya durmayan, olumlu düşünen veya düşünmeyen insanlarımız olacaktır. Saygı çerçevesi içerisinde tüm eleştiri ve yorumlar kabulümüzdür. Elbette tüm yapılan yorumlara ve eleştirilerin hepsine cevap veremeyiz. Ancak şu açıklamayı yapmamızda fayda var; Aklımız başımıza yeni gelmedi. Ancak bu başlığın vurgulanması gerekti. Gerektirildi. Bizler son günlerde gördüğümüz manzara karşısında duyarlılığımızı ortaya koymak adına bu değişikliği gerçekleştirdik. Halkımız kabul buyuruyorsa ne mutlu bizlere" görüşlerine yer verdi.

DHA