AKP'li vekil CHP'nin kedisiyle tartıştı

AKP Çanakkale Milletvekili Bülent Turan twitter'da, CHP'nin kedisi Şero adına açılmış hesapla tartıştı. Tartışma, AKP Lideri Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partisinin 1 Kasım seçim beyannamesinde yer alan vaatlere bulunacak "kaynak" özelinde gerçekleşti.

AKPli vekil CHPnin kedisiyle tartıştı
04 Ekim 2015 Pazar 19:36 tarihinde eklendi, 1.005 kez okundu.
Twitter'da, CHP'nin kedisi Şero adına açılan hesap ile AKP Çanakkale Milletvekili Bülent Turan arasındaki tartışma, Şero'nun Ahmet Davutoğlu'na hitaben yazdığı "Vaadleri atıp tutuyordunuz da kaynak nerede kaynak"mesajı ile başladı.
 
Şero'nun bu twitine, AKP Çanakkale Milletvekili Turan kendi twitter hesabından yanıt verdi. "Benim adım Kemal diyene inanıyorsunuz ya :)" yazan Turan, her vaadin kaynağının olduğunu söyledi.
 
Şero hesabından buna karşılık "Kaynak bulsanız onu da çalarsınız. Biz o yüzden kaynağımızı söylemedik" yanıtı geldi. Turan ise, "Yenileyin bu iftiranızı ve hakaretinizi, sittin sene 17 puan arkadan sadece hakaret edebileceksiniz yoksa" diye yazdı.
 
Kedi şero'nun milletvekiline yanıtı da gecikmedi; "İstediğiniz kadar bağrının sittin sene O'nu başkan yaptıramayacaksınız".
 
Bülent Turan'ın buna karşılık yazdığı "Muhtar olamayacaktı" twitine ise Şero'dan "Sürekli muhtarları toplamasının sebebi o tavmadan dolayı mı? He şimdi anladım" oldu.