Aksaray'da kentsel dönüşüm projesi

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Sertdemir, müşavir firma yetkilisi Hakan Açıl ile Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Salim Bilgiç, kentsel dönüşüm projesini anlatmak amacıyla esnafla bir araya geldi.

Aksarayda kentsel dönüşüm projesi
30 Aralık 2012 Pazar 18:03 tarihinde eklendi.

 

Aksaray Genç Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (AGİAD) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AGİAD Başkanı Reha Güven, Müteahhitler Birliği Başkanı Tuğrul Oruç, küçük sanayi esnafından bazıları ve AGİAD üyeleri katıldı. Toplantıda kentsel dönüşüm projesi, tüm detayları ile ele alındı. AGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Reha Güven, TOKİ adına projeyi yürüten firmanın tatmin edici açıklamalar yaptığını, eksiklerin, az da olsa dikkatten kaçan konuların düzeltilmesi için notlar alındığını söyledi. 
 
Başkan Reha Güven, “Yaklaşık bin 500 esnafı ilgilendiren bir konu. Herkesin de kafasında bunun nasıl olacağı ile ilgili tereddütler vardı. Bununla ilgili belediyemiz de toplantılar düzenlendi. Ama bu toplantılar sonucunda geri dönüşüm olarak bazı sorular oluştu. Biz AGİAD’da bu tür sorunları ilgili müşavir firmaya ilettik. Kafamızdaki soru işaretlerini giderecek şekilde izah ettiler. Biz, yeni bir yaşam alanı oluşacak olan bu sanayi sitesinin hakikaten Aksaray için çok önemli ve önünü açacak bir proje olduğu kanaatindeyiz. Çok güzel bir proje. Biz herkesin bu projeye katkı sağlamasını arzu ediyoruz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CİHAN