Akşehir'de 'İyilik Noktası' açıldı

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi Akşehir İyilik Noktası yoğun bir katılımla açıldı.

Akşehirde İyilik Noktası açıldı
09 Şubat 2013 Cumartesi 18:14 tarihinde eklendi.

 

Konya’nın Akşehir ilçesinde yapılan iyilik noktasının açılışına AK Parti Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir Belediye Başkanı Abdulkadir Oğul, civar belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Ticaret Odası Başkanı Erdal Çiftçi, parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, "Şubemizin gerçekleştirdiği faaliyetler arasında belki de en önemlisi, il sınırları içinde ulaşılmadık hiçbir nokta bırakmamayı sayabiliriz. İl merkezimizdeki mevcut hayır marketimizde ve ilçelerimizde açtığımız iyilik noktalarımızda gıda, giyecek ev eşyası temizlik ürünleri ve kırtasiye malzemesi gibi pek çok kalemde ihtiyaç duyulan ürünlerimiz bulunmaktadır. Yardıma muhtaç vatandaşlarımızın bir AVM rahatlığı içinde gelip diledikleri ürünleri alabildikleri bu iyilik noktalarımızda pek çok ailenin her türlü ihtiyacı karşılanabilmektedir. İnsanımızın her türlü ihtiyacı düşünülerek tanzim edilmiş yeni açılışını yapmış olduğumuz Akşehir İyilik Noktası binamızda, maddi –manevi sıkıntılarını gidermek için Kimse Yok Mu Derneği’nin kapısını çalan vatandaşlarımızı asla geri çevirmemeyi, mevcut sıkıtılarını gidermeyi amaçlamaktayız." şeklinde konuştu.
 
Programda konuşan Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, 'İyilik Noktası’nın ihtiyaç sahiplerinin rencide olmayacağı bir şekilde tasarlanmasının takdire şayan olduğunu söyledi. Bu uygulamayı başlatanlara teşekkür eden Dursun, Akşehirlilerin bu yardım seferberliğine sahip çıkmalarını temenni etti.
 
Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu da "Dünyanın neresine giderseniz gidin Kimse Yok Mu Derneği'nin bütün ülkelerde çalışma ve faaliyetlerinin olduğunu görebilirsiniz. Bu hizmetleri başlatanlara ve Kimse Yok Mu gönüllülerine şükranlarımı sunuyorum." dedi.

CİHAN