Al Yekta'yı, sil borcumu

G.Saray, 3 milyon Euro'luk borcunu ödememek için formül buldu.Aslanlar sezonu açtı. İlk olarak Kasımpaşa'nın kapısı çalındı.

Al Yektayı, sil borcumu
05 Temmuz 2012 Perşembe 10:15 tarihinde eklendi, 1.100 kez okundu.

 

G.Saray yeni sezon hazırlıklarına dün başlarken, sarı kırmızılı takımda da hareketli saatler yaşandı. Yeni sezonda Süper Lig ve Türkiye Kupası'nın yanısıra Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak için kolları sıvayan G.Saray'da beklenen transferler henüz gerçekleşmese de bu konudaki çalışmaların startı verildi. İşte sarı kırmızılı takımda dün yaşananlar...
 
Son kararı Paşa verecek
 
Kasımpaşaspor'dan 1.5 yıl önce ara transferde alınan Yekta Kurtuluş'un G.Saray macerası bitti. Sarı kırmızılı kulüp genç oyuncu için Kasımpaşaspor'a ödemesi gereken 3 milyon Euro karşılığında lacivert beyazlılara yeni bir teklif sundu. “Al Yekta'yı, sil borcumu” diyen yönetim lacivert beyazlılardan haber bekliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in de Yekta'nın gidişi için onay verdiği öğrenildi.
 
Stancu, Orduspor'da
 
Geçtiğimiz sezonu Orduspor'da kiralık olarak geçiren Bogdan Stancu, mor beyazlı ekibin yolunu tuttu. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, “Gönderilsin” dediği Romen futbolcu, Karadeniz ekibine transfer oldu. G,Saray, Stancu için Gheorghe Hagi döneminde, Staeau Bükreş'e 5 milyon Euro ödemişti. Romen futbolcu, 2 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Orduspor'a gitti.
 
(Hürriyet)