Alaattin Çakıcı Tekirdağ'a getirildi

Kırıkkale F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan hasta olan annesini ziyaret etmesi için izin verilerek İstanbul'a götürülen Alaattin Çakıcı, ziyaretin ardından Kırıkkale yerine Tekirdağ F Tipi Cezaevine getirildi.

15 Kasım 2014 Cumartesi 21:58 tarihinde eklendi.
Geniş güvenlik önlemleriyle kente getirilen Çakıcı'nın Tekirdağ'a nakledildiği öğrenildi.
 
Hasta olan annesini ziyaret etmesi için izin verilen Alaattin Çakıcı, Kırıkkale F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan polis eşliğinde önce Ankara'ya sonra THY'nin tarifeli seferiyle İstanbul'a götürüldü.

Annesi Şakire Çakıcı'nın oturduğu İstanbul Gültepe'deki evde 1.5 saatlik ziyaretin ardından Çakıcı, cezaevi aracına bindirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul'dan, Kırıkkale yerine Tekirdağ'a getirilen Çakıcı için kentte jandarma ve polis ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alındı. Çakıcı'nın geçiş güzergahlarında ise jandarma ve polis ekipleri hazır bekletildi.
 
Alaattin Çakıcı'nın içinde bulunduğu konvoy saat 21.00 sıralarında çevre yolunu kullanarak Muratlı İlçesi yolu üzerinde bulunan 2'nolu Tekirdağ F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine getirildi. Çakıcı'nın cezasının kalan kısmı tamamlaması için Kırıkkale'den Tekirdağ'daki cezaevine nakil edildiği öğrenildi. 

DHA