Alacağı ücret dudak uçuklattı!

Eski Hürrem Meryem Uzerli’nin yeni dizisinin akıbeti meçhul ama alacağı para müthiş. Söylentiye göre oyuncu bölüm başına tam 170 bin lira kazanacak.

Alacağı ücret dudak uçuklattı!
04 Eylül 2015 Cuma 20:04 tarihinde eklendi, 1.089 kez okundu.
 
Murat Yıldırım’la başrolünü paylaşacağı dizi için anlaşma yapan Meryem Uzerli, senaryo beğenilmeyince yayıncı kuruluşun tanıtım çekimlerine katılmamış, Murat Yıldırım tanıtımda tek başına görev almıştı.
 
Ünlü oyuncunun dizisi için anlaşma yaptığı Türk - Arap ortak yapımı şirket, bu krizi özel bir toplantıyla çözmeyi planlıyor. Başka bir yapım şirketinden astronomik  bir teklif aldığı için “Zaten proje  yok, beni azat edin” dediği öne sürülen Uzerli’ye yazdırılan iki ayrı senaryodan birine ikna edilmeye çalışılacak. Eğer Meryem Uzerli ikna olursa onun için ayrıca özel bir tanıtım çekilecek. Uzerli’nin bölüm başına 170 bin lira alacağı öne sürüldü.
 
Behzat Ç. mi geliyor?
 
Türk - Arap ortak yapımı şirket, güzel oyuncuyla çalışabilmek için eski şirketine tazminat ödemek zorunda kalmıştı. Sürekli ertelenen bu dizi ile ilgili bir çarpıcı iddia daha ortaya atıldı. Behzat Ç. ile tanınan Erdal Beşikoğlu’nun da projede yer alması için teklif aldığı öğrenildi.