"Alacak bir kupamız var"

FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası'nda Fransa’nın Paris Levallois takımını 85-69 mağlup ederek dörtlü finale yükselen Pınar Karşıyaka'nın Baş antrenörü Ufuk Sarıca, ''Final-four'da alacak bir kupamız var'' dedi.

19 Mart 2013 Salı 23:10 tarihinde eklendi.

 

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Sarıca, maçın başında kısa süreli bir stres yaşadıklarını belirterek, “Buna rağmen daha sonra her şeyi doğru yaparak hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.

Sezon başında çok yeni bir takımdık. Mütevazı bütçemize rağmen inançla çok çalışmayla ve özveriyle buralara kadar geldik. Herkese nasip olmayacak güzel bir taraftarımız var. Ben ekibimi iyi bir takım olacağımıza inandırdım, onlar da taraftarımıza bunu inandırdı. Pınar Karşıyaka tarihinde Avrupa'da yapılmamış bir olayı gerçekleştirdik. Pınar Karşıyaka daha önce buraları hak ediyordu. Bunun üzerine koyacağız. Final-four'da alacak bir kupamız var. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu. 
 
Paris Levallois Baş antrenörü Christophe Denis de, İzmir’deki ilk karşılaşmayı kazanmalarına rağmen bu avantajı iyi kullanamadıklarını belirterek, “Çeyrek finalde kupaya veda ettik. Bugün Pınar Karşıyaka'nın bizden daha iyi bir takım olduğunu gördüm. Çok iyi oynadılar. Takımdaki herkes nasıl oynayacağını biliyordu. Biz kaybettik. Pınar Karşıyaka'ya dörtlü final yolunda başarılar diliyorum'' dedi.

CİHAN