Alacak verecek meselesi kanlı bitti

Beykoz'da, iki grup arasında bir şirketin devri yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti.

05 Şubat 2013 Salı 20:30 tarihinde eklendi.

 

Beykoz'da, iki grup arasında bir şirketin devri yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Kavgada biri silahla olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.00 sıralarında, Beykoz Kavacık Mahallesi Orhan Veli Kanık Caddesi 47 numarada bulunan Küllekçioğulları İnşaat'ta meydana geldi.

İddiaya göre, bir süre önce, Mehmet Ustabaşı isimli müteahit, sahip olduğu inşaat firmasını Sinan Aktaş'a devretti. Ancak bir süre sonra taraflar arasında devir şartlarına uyulmadığı iddiasıyla husumet başladı. Sinan Aktaş, yanında kardeşi Arif Aktaş ile birlikte konuyla ilgili konuşmak üzere bugün Ustabaşı'nın Kavacık'da bulunan iş yerine geldi. Ustabaşı'nın oğlu Masum Ustabaşı'nın da bulunduğu görüşme bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Kısa süre sonra taraflar arasında kavga çıkınca iddiaya göre Arif Aktaş silahına sarıldı. Çıkan kavgada Sinan Aktaş darp sonucu, Arif Aktaş da silahla vurularak yaralandı. Firma sahibi Mehmet Ustabaşı ise kalp krizi geçirdi. Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırdıktan sonra sağlık ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Arif Aktaş ve Sinan Aktaş'ı ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, olay sonrasında kalp krizi geçiren Mehmet Ustabaşı da ambulansla Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Masum Ustabaşı ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı Bir görgü tanığı, şüphelilerden biri iş yerinin balkonuna çıkarak yardım istedi. Daha sonra balkona başka kişiler çıktı. Ellerinde sopa vardı. Adamı içeri soktular ve dövdüler. Sonra ambulans geldi" şeklinde konuştu.
 
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA