Albayrak çok mutlu

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, bu yıl elde edilen şampiyonlukta emeği olan herkese teşekkür etti.

Albayrak çok mutlu
05 Mayıs 2013 Pazar 23:59 tarihinde eklendi.

 

Sarı-kırmızılı takımın, kendi sahasında Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek matematiksel olarak ligi şampiyon tamamladığı karşılaşmanın bitiminde, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, "Allah'ıma şükürler olsun şampiyon olduk. Zaten şampiyon olacağımıza inanmıştık. Taraftar inanmıştı, başkan inanmıştı, hocamız inanmıştı. Uzun ince bir yoldaydık. Puan farkı 10'a çıktı. Şampiyonlukta emeği olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.
 
Öte yandan, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne, kapıları kırıp giren taraftarlarda seslelenen Albayrak, şunları ifade etti: "Futbolcularımızın değişik programları olduğu için takım bu gece Florya'ya gitmeyecek. Biz taratfarlarımızdan özür diliyoruz. Taraftarlarımız Florya'yı boşaltsınlar, antrenman sahalarımız zarar görüyor. Trabzonspor maçından sonra sabaha kadar orada eğleneceğiz. Bu gece takım oraya gitmeyecektir. Ne olur bizi affetsinler." 
 
 
Bir gazetecinin, "Gelecek hafta Fenerbahçe-Galatasaray maçı var. Fenerbahçelilerin sizi alkışlamasını bekliyor musnuz ?" sorusuna ise Albayrak, "Fenerbahçe'yi UEFA Kupası'nda göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Gönül isterdi ki finale kalsalardı. Fenerbahçe-Galatasaray maçları her zaman derbidir ve önemlidir. İnşallah orada güzel futbolla galip ayrılmak istiyoruz. Dostça maç olmasını istiyoruz. Tribünleri germemek gerekiyor. Geçen yılki maçta Fenerbahçeli yöneticiler bizi dostça ağırladı. Sahada birşey olmadı. Bu yıl da aynı duyarlılığı bekliyorum." Kulüp İkinci Başkanı Ali Dürüst de taraftarın şampiyonluk keyfini yaşamasını istedi.