Albayrak için yasak aşk iddiası!

Galatasaray kulübü yöneticisi Abdurrahim Albayrak hakkında Sabah Gazetesi'nin ortaya attığı iddia bomba etkisi yarattı

Albayrak için yasak aşk iddiası!
07 Mayıs 2013 Salı 11:34 tarihinde eklendi, 2.967 kez okundu.

Bülent Cankurt imzası taşıyan habere göre; Galatasaray kulübü yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın üç hafta önce doğan ve Kuzey adını verdiği oğlunun; resmi nikahlı eşi Nadiye Albayrak'tan değil, uzatmalı sevgilisi Şükran Hanım'dan olduğu ortaya çıktı.

 
Nikahlı eşi olmasına rağmen sevgiliden çocuk yapma modası hızla yayılıyor! Zeynep Ilıcalı ile evli olan Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı üç aylık; resmi eşi Sema Ağaoğlu olan Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Petek Ertüre ise dokuz aylık hamile... Trende uyan bir diğer ismin ise Abdurrahim Albayrak olduğu öğrenildi.Abdurrahim Albayrak; Kuzey adını verdiği oğlunu dünyaya getiren Şükran Hanım'la evli değilmiş. Abdurrahim Bey ile Şükran Hanım, her yerde el ele arz-ı endam eyledikleri, Şükran Hanım da 'Albayrak' soyadını kullandığı için onları evli sanılıyordu
 
Abdurrahim Bey; 8 Haziran'da Nesligül Gürleyik ile evlenecek olan oğlu Yasin'in de annesi olan Nadiye Hanım ile resmi olarak halen evliymiş.. Üstelik Nadiye Hanım'dan en küçüğü 25 yaşında olan altı çocuğu varmış..