Albayrak, Terim'e güveniyor!

Abdurrahim Albayrak, Manchester United maçı öncesinde teknik direktör Fatih Terim'e çok güveniyor.

Albayrak, Terime güveniyor!
19 Eylül 2012 Çarşamba 09:47 tarihinde eklendi.

 

Manchester United deplasmanı için dün İngiltere’ye uçan Galatasaray kafilesinin yanında Hürriyet de vardı. Yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, yolculuk öncesi havaalanında gazetemize özel açıklamalar yaptı.

Takımın havasını en iyi koklayan isim olan Albayrak, Fatih Terim ile uçağı beklerken sorularımızı yanıtladı. Sarı kırmızılı yönetici, grubun en zor maçına gittiklerinin bilincinde olduklarını söyleyerek şöyle devam etti; "Manchester United tekımı ile ne ilk ne de son defa oynuyoruz. O yüzden rakibe saygımız olsa da asla gözümüzde çok fazla büyütmüyoruz. Biz de Galatasaray’ız ve iyi bir takımız. Oradan Türkiye’ye eli boş dönmeyeceğiz."
 
Onunla hiçbir rakipten korkmayız
 
Fatih Terim’in de en az Manchester United’ın başındaki Alex Ferguson kadar değerli bir teknik adam olduğunu vurgulayan Abdurrahim Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Onların başında Alex Ferguson varsa, bizim ‘I Love You’ hocamız da Fatih Terim’dir. Onun için hiçbir problem yok. Her zaman rakibine saygı gösteren ve hiçbir zaman hiçbir rakipten korkup çekinmeyen bir hocamız var. Kendisi bu duyguları takıma ve futbolculara da aşıladı. Böyle bir teknik adama sahip olmaktan Türk milleti ve bir Galatasaraylı olarak gurur duymalıyız. Kısaca onların Alex Ferguson’ı varsa bizim de Fatih Terim’imiz var."
 
Şampiyonlar Ligi’ne yabancı değiliz
 
"Futbolcular da böyle bir hocayla çalışmaktan çok mutlu. Özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda takımı çok iyi hazırlıyor. Hocamız dün akşamki antrenman ve kampta futbolculara iyi bir konuşma yaptı ve onları hazırladı. Bütün oyuncularla birebir görüştü. Moral seviyeleri ve inançları hayli yüksek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ve Manchester United’a yabancı değil. Hiçbir eksiğimiz yok. Futbol bu yeneriz de, yenilebiliriz de ama biz takımımıza güveniyoruz. Futbolcuların da beyin olarak bu işe hazır olduklarını bizzat gördüm."