Albayrak'tan aykırı cevaplar

Galatasaray'ın sevilen ismi yönetici Abdürrahim Albayrak, CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk oldu ve birbirinden önemli açıklamalara imza attı

Albayraktan aykırı cevaplar
12 Ekim 2012 Cuma 08:42 tarihinde eklendi.

"Ben G.Saray’da liseli-lisesiz hiçbir ayrım görmedim. Galatasaray’da her zaman saygı ortamı var. Bizi karıştırmak için yapılmış bir söylem bu."

 
ALEX HAGİ GİBİ
Evinini önünde binlerce insan olan ve heykelini diken bir alex başka forma giymez. Alex iyi bir fenerli parayı tercih etmez. Hagi biz de öyleydi. Alex de öyle.
 
FENERBAHÇE İLE İYİ GEÇİNMELİYİZ
İki kulüp iyi geçinmek zorunda. Menfaatleri ortak. Bu işten para kazanıyoruz. İki takım iyi olacak ki herkes rekabetten kazançlı çıkacak. Türkiye’de 4 büyük var sadece 2 büyük yok. TS çok önemli bir takım. Onları unutmak olmaz.
 
BAŞKANLIK HAYALİM YOK
Başkanlık gibi bir hayalim yok. Ben halimden memnunum. Ben G.Saray’a gol atan takımı alkışlayamam. Özhan Başkandan çok şey öğrendik. Çok centilmen bir insandı. Bir başkası başarısız olsun, G.Saray başkanıyım diye düşünmedi. Galatasaray’a gol atan takımı alkışlamam. Başkan farklı bir insandı ve bütün Türkiye’nin takdirini topladı. Galatasaray gol yediği zaman alkışlayamam.
 
BAŞBAKAN DÜZGÜN BİR İNSAN
Çok düzgün insandır Başbakan. Mesut Yılmaz’ı seçimlerde desteklediğim için bana ‘Seni vefandan dolayı tebrik ediyorum ve Seni bu yüzden seviyorum' demişti. Tayyip beyi de çok seviyorum Ben siyaset düşünmüyorum.
 
ŞİKE VAR MI BİLEMEM
Ben hakikaten G.Saray ile yatıp kalkan ve o renklere aşık olan bir insanım. Midesini parçalayan o stresle bir Galatasaraylıyım. Ben siyaseti sevmiyorum. İnşallah zor bir durumda da kalmam. Galatasaray’dan kopmak istemiyorum. Hep hizmet etmek istiyorum. Galatasaray bana çok şey verdi. Bu borcumu da ödemek istiyorum. Geçen sene çok zor bir dönem geçirdik. Fenerbahçe için şike davası var diye Niye sevinelim. Bunun çıkması G.Saray’ın şampiyonluğuna mal oluyordu. Bir anda ligler ertelendi dendi. Ligler bittikten sonra gazozuna maçlar yaptık. Tekrar kamplar yapıldı. Şampiyon olduk ama az kalsın kaybediyorduk. Ben kimsenin şike yapıp yapmadığını bilemem. Savcı hakim değilim. Benim karşımda çok büyük camia ve onlara karşı bir şey diyemem. İddia ediliyor, şu anda bir şey yok. İddia var ama gerçek bir şey yok.
 
AMRABAT'TAN ZARAR GELMEZ
Yıllar önce Barca’da maç yaparken ibadet yerlerini gördüm. Ve niye bizde yok diye çok düşünmüştüm. İbadet yerleri vardı Nou Camp’ta. Futbolcu namaz kılarsa buna kime zarar verir. Amrabat’ı oruç tutmadan yapmadı. KURANDA OKUYOR, namazda kılıyor. Bu beni çok etkiledi. Böyle oyuncudan zarar gelmez.
 
AZİZ YILDIRIM'A SAYGI DUYARIM
Aziz Yıldırım’ı severim de saygı da duyarım. Benim kimseyle bir sorunum yok. Milli takım hocasını Başbakanın belirlediğini tahmin etmiyorum. Abdullah Avcı yakınımdır Başarılı idi ve güzel işler yapmıştı. Beşiktaş bizim dost olan rakibimiz. . İki kulüp arasında dosthane transfer yapacaktık son anda vazgeçildi.
 
DEMİRÖREN İYİ YÖNETTİ
Mehmet Ali Aydınlar’ı bu ülke çok arar. Bence iyi bir başkan ve insandı. Harcandı, küstü ve küstürüldü. En sonunda istifa edip gitti. Kendi camiası tarafından ve başkalarından çok yıpratıldı. Bence Aydınlar çok iyi götürüyordu görevi Demirören’de bu süreci bana göre iyi yönetti. FIrtınalı dönem geçti, boş tribünler oluyordu geçen yıl. Geçen sene ortalama 26 bin e oynadık.
 
36 BİNE OYNARIZ
Bu sene 36 bin kişiye oynayacağımızı düşünüyorum. Futbolda mafya olduğunu zannetmiyorum. İnsanların kafası karıştığı için maça gitmedi insanlar. İddialar ortaya çıktı. Gayet rahat ve yine insanlar tribünlere gelmeye başladı. Taraftar olmadan hiçbirimiz bu işi yürütemeyiz. Galatasaray yada Fenerbahçe’nin ceza alması hiçbirimizin işimize yaramaz. Arena’da şöyle bir sıkıntı vardı. Devreyi tamamlayamadık çimler bozuldu. Beşiktaş kardeşiy tamımızdır. İmi takımın maçlarını kaldıramazdı stat. Çim dayanmıyor. 300 bin euro verdik o stada. Suat Bey aradı, stadı esirgmeketten değil çimler dayanmaz dedik. Aynı zamanda ofis, GSTV, muhasebe, başkanlık makamı orada. Fikret Orman çok yakın arkadaşım. Kendileri de inandılar ve ısrar etmediler. İş tatlıya bağlandı. Bir sorun yoktur. Ben Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarının yan yana maç izlemesini çok istiyorum. Eksiden İnönü’ye giderdik maçlar seyrederdik. Artık insanlar ailece maç izlemeli.

Skorer