Albüm uğruna suikast iddiası

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü'ne 16 Haziran 2012'de "acil" ibaresiyle ihbarda bulunan bir kişi, şarkıcı Seda Üren'in, eski sevgilisi Mehmet Örfi Bilgin tarafından iki gün içinde vurulacağını iddia etti

Albüm uğruna suikast iddiası
10 Temmuz 2012 Salı 09:34 tarihinde eklendi.

 

İhbarı yapan şahıs, Seda Üren'in yeni çıkaracağı albümün kayıtlarının yaklaşık iki ay ilişki yaşayıp ayrıldığı Bilgin'in elinde bulunduğunu, başka bir firma ile anlaşan Üren'in kayıtları geri almak için Sedat Şahin'e başvurduğunu ve Şahin'in de kayıtları geri aldığı anlatıldı. Bilgin'in bu nedenle husumet beslediği Üren'i, Beşiktaş Levazım Mahallesi'ndeki evinden çıkarken vurdurmak üzere plan yaptığı, Üren ile birlikte Gökhan isimli menajerinin de vurulmasının planlandığı iddia edilerek, acil önlem alınması istendi. İhbarı yapan kişi, Bilgin'in geçtiğimiz yıl ilişki yaşadığı Ahu Tuğba'yı da vurdurmak istediğini, ama bu iş için Bodrum'a gönderdiği adamların, Ahu Tuğba'nın ihbarıyla gözaltına alındığını ileri sürdü.
 
SANATÇILARIN TEFECİSİ
Mehmet Örfi Bilgin'in sanatçı camiasının tefecisi olarak tanındığını tespit eden dedektifler, Bilgin'i 21 Haziran günü gözaltına aldı. İddiaları reddeden Bilgin savcılıkta serbest bırakıldı. Şarkıcı Üren ve menajeri de yaklaşık iki saat ifade verdi.

Sabah