Aldatan erkeği tuzağa düşürüyor

İngiltere’de yaşayan Claire Middleton ilginç bir ek iş yapıyor: Başka kadınların kocalarını ve sevgililerini ayartarak para kazanıyor!

Aldatan erkeği tuzağa düşürüyor
12 Şubat 2011 Cumartesi 09:09 tarihinde eklendi.

 

ÖZEL BİR AJANS KURDU
Gündüzleri bir ofiste yönetici asistanı olarak çalışan Claire Middleton (27), geri kalan zamanında kocasının kendini aldatıp aldatmayacağından şüphelenen kadınlara yardım ediyor. Sevgilisi tarafından aldatıldıktan sonra diğer kadınların da kendi düştüğü duruma düşmemeleri için bir şeyler yapmak isteyen Middleton, bir ajans açtı. “Hedef” başına 500-1500 Sterlin (1200-3800 TL) arasında ücret alan Middleton, partnerinden şüphelenen kadınlardan “hedef”i tanıyabilmek için hobilerini, işini, medeni halini, sevdiği içecekleri, sevdiği kitapları, konuşmaktan hoşlandığı konuları öğreniyor ve fotoğraflarını alıyor.
 
‘HEDEF’E BARDA YAKLAŞIYOR
Hedefi üzerine bir hafta kadar çalıştıktan sonra genellikle bir barda harekete geçen Middleton, hedefine yakın bir yerde tek başına oturuyor, bazen sohbet açabilmek için üzerine bir şey döküyor. Hedef ile aralarındaki yakınlaşmayı kendisini tutan kadınlara kanıtlayabilmek için kolyesine, kalemine ya da gözlüklerine kamera ile mikrofon yerleştiren Middleton, ayrıca cep telefonu mesajlarını da birer aldatma kanıtı olarak “işverenlerine” sunuyor. Kendisine yakınlık gösteren erkeklerle asla birlikte olmayan Middleton daha sonra işverenine kocasının ya da sevgilisinin tavırlarıyla ilgili detaylı bir rapor veriyor. Middleton bu meslekten bir yılda 40 bin sterlin (100 bin TL) kazanıyor. 

Milliyet