Aldatılmak onlara yaradı

Hollywood'un güzel isimleri arasında aldatılan çok. Ama bu isimlerin çoğu, hem güzelleşmiş hem de daha iyi ilişkilere yelken açmış şekilde ortaya çıkıyor!

Aldatılmak onlara yaradı
09 Eylül 2012 Pazar 16:51 tarihinde eklendi, 1.305 kez okundu.

 

LIBERTY ROSS
İngiliz model Liberty Ross, yönetmen kocası Rupert Sanders'ın (41), ihanetiyle zor günler geçirdi. Kocasının Kristen Stewart ile ilişki yaşadığını öğrenen Ross, görünümüne daha çok özen göstermeye başladı. Ross'un peşinde şu anda büyük moda evleri koşuyor.
 
JESSICA SIMPSON
Boşanmasının ardından John Mayer ile ilişki yaşamaya başlayan Jessica Simpson, ünlü şarkıcının ihanetiyle zor günler yaşadı. Ancak kısa süre içinde Simpson, ismini taşıyan bir moda imparatorluğu kurdu ve futbolcu Eric Johnson ile nişanlandı ve anne oldu.
 
KELLY OSBOURNE
Nişanlısı Luke Worrall tarafından aldatılmak Liberty Ross için dünyanın sonunu getirmişti. Ancak Osbourne kısa sürede kendini topladı, kilolarını verdi. TV programlarında yer alan Osbourne, Madonna'nın 'Material Girl' markasının da yüzü oldu.
 
REESE WITHERSPOON
Kocası Ryan Phillippe'in kendini aldattığını öğrendiğinde dünya Reese Witherspoon'un üstüne yıkıldı. Ancak bu olayın ardından eşinden boşanan güzel oyuncu kariyerine odaklandı ve Hollywood'un en önemli isimlerinden biri haline geldi. Witherspoon, bu yıl başında Jim Toth ile evlendi.
 
Günaydın