Aldatmanın zamanı yok

Eski eşinin sevgilisi spiker Ece Özbek’e 500 bin TL’lik dava açan sosyetenin ünlü isimlerinden Reyhan Gülman, zamanaşımı nedeniyle düşen davayı Yargıtay’a taşıdı. Yargıtay, Gülman’ı haklı bularak zamanaşımını bozdu

Aldatmanın zamanı yok
07 Eylül 2012 Cuma 12:11 tarihinde eklendi, 1.690 kez okundu.

 

Ece Özbek’le yaşadığı aşktan bir çocuğu olan işadamı Lemi Gülman ile 18 yıllık eşi Reyhan Gülman, geçtiğimiz mart ayında boşandı.

Habertürk'ün haberine göre mahkeme, Lemi Gülman’ı, karısını aldattığı gerekçesiyle ağır kusurlu bularak, eşine 3.5 milyon TL tazminat ödemesine hükmetti. Reyhan Gülman, boşanma davası devam ettiği sırada 2011 yılında İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurup “15 yıllık evliliğim bir anda bitti. Eşimle karı-koca hayatı yaşıyor. Bu ilişkiden bir çocukları oldu. Tüm hayatım kâbusa döndü” iddialarında bulunarak Özbek’e 500 bin TL “manevi tazminat” davası açtı.
 
ZAMANAŞIMI NEDENİYLE REDDETTİ
 
Mahkeme, Gülman’ın 1 yıl içinde dava açmadığını ileri sürerek “zamanaşımı” nedeniyle davayı reddetti. Mahkemenin kararına itiraz eden Reyhan Gülman, “Ece Özbek’in eşim ile birlikteliği devam ediyor. Zamanaşımından söz edilemez” diyerek 2011 yılının ekim ayında verilen kararı temyiz etti. Reyhan Gülman’ı haklı bulan Yargıtay, mahkeme kararının bozulmasına hükmetti. Lemi Gülman’ın eski eşi Reyhan Gülman ile şimdiki sevgilisi Ece Özbek, mahkemede yine karşı karşıya gelecek. Ece Özbek ise “Hakkımı her şekilde arayacağım. Korkum yok. Adalete güveniyorum” diye konuştu.