Alex Florya yolunda !

Fenerbahçe'den ayrılması gündeme gelen Alex De Souza'ya Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat haber gönderdi

Alex Florya yolunda !
12 Ocak 2011 Çarşamba 13:57 tarihinde eklendi, 1.166 kez okundu.

 

Türk futbol kamuoyunda dün Alex depremi yaşandı. Kendi internet sitesinde Fenerbahçelileri şoke eden açıklamalar yapan Alex, "Sözleşmem bu sezon sonunda bitiyor. Kasım ayında Fenerbahçe ile görüştük ancak iki aydır hiçbir şey çıkmadı. Artık gelen teklifleri değerlendireceğim" dedi.
 
Bu haber kamuoyunda dalga dalga yayılırken, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın hemen telefona sarılıp Alex'in menajeri Figer'i aradığı ve "Sakın başka bir kulübe imza atmayın. Alex'in mutlu olacağı yer burası. Milyonlarca kişi onu Galatasaray formasıyla görmek istiyor" dediği öğrenildi.
 
Teklifleri bekliyorum
 
Alex de Souza'nın canına artık tak etti ve tehditkar bir açıklamayla Fenerbahçe yönetimine rest çekti. Brezilyalı futbolcu, internetteki resmi sitesinden yaptığı açıklamada, bugünden (dünden) itibaren başka kulüplerden gelen teklifleri değerlendireceğini duyurdu. Alex, kulübüne duyduğu saygı ve sevgiden dolayı ilk olarak Fenerbahçe ile görüşmeyi denediğini, ancak bu zamana kadar herhangi bir sonuç alamadığını dile getirdi.
 
'Oyaladılar' iması
Bu zamana kadar dışarıdan getirilen tekliflerle hiç ilgilenmediğini ve kasım ayı sonunda Fenerbahçe ile görüştüğünü ancak henüz bir şey çıkmadığını kaydeden Alex, "Her şey hızlı geçiyor ve mayıs sonunda ne olacağını düşünmem gerekiyor. Bugünden itibaren gelen somut teklifleri dinleyip, ailem ve benim için iyi olanı değerlendireceğim. Futbol çok dinamik, gideceği yere kadar gitsin diye düşünemem" ifadelerini kullandı.
 
Polat, Figer'i aradı
Kaptan, "Karar verdiğimde sizinle paylaşacağım" diyerek futbolseverlere mesaj gönderirken, tez yayılan haber Galatasaray'da büyük heyecan uyandırdı. Alex'e hayranlığını her fırsatta dile getiren başkan Adnan Polat'ın, hemen telefona sarılıp Brezilyalı yıldızın menajeri Figer'i aradığı ve "Sakın başka bir kulübe imza atmayın. Alex'in yeri burası. Milyonlarca kişi onu Galatasaray formasıyla görmek istiyor" dediği öğrenildi.