Alexandrite Lazer Uygulama Yöntemleri ve Fiyatları

Epilasyon yönteminde kullanılan bir lazer epilasyon yöntemi olan Alexandrite lazer oldukça kolay ve etkili bir yöntemdir.

Alexandrite Lazer Uygulama Yöntemleri ve Fiyatları
09 Kasım 2016 Çarşamba 19:05 tarihinde eklendi, 1.574 kez okundu.

Epilasyon yönteminde kullanılan bir lazer epilasyon yöntemi olan Alexandrite lazer oldukça kolay bir yöntemdir. Uygulamada istenmeyen tüylü bölge hemen temizlenerek kılsız bir görünüm sağlanmaktadır. Lazerle çok fazla ağrı olmamasından dolayı Alexandrite uygulaması tercih edilmektedir.
 

Alexandrite lazer cihazı
 

Melanin sayesinde emilerek enerji kıl köküne iletilir hücre de fonksiyonlarını kaybederek kıl köklerden kolay bir şekilde kurtulur. Uygulamalar da kıllar yanarak kolaylıkla temizlenmektedir. Kıl ve deri de bulunan melanin yoğunluğu kılın koyuluğuna bağlıdır. Derideki melanin rengi tayin etmektedir. Cilt rengindeki koyuluk melanin boyasında da kaynaklanmaktadır. Bu durumda cilde zarar verebilir ve ciddi yankılara neden olabilir. Koyu renkli ciltlerde uygulanır.
 

Alexandrite lazer özellikleri
 

Açık renkli kıllarda etki etmeyen Alexandrite genital bölgelerde de uygulanan bir yöntemdir. Esmer tenlilerde kullanılmadan deneme uygulaması yapılması önerilmektedir. Ülkemizde de en çok tercih edilmekte olan lazer  yöntemidir. Lazer yöntemi kullanma olan bölgenin durumuna göre seansları da değişmektedir. Fazla ağrı hissedilmemesinden daha çok tercih edilen lazer tedavisi yöntemidir. Genellikle bayanların tercih ettiği görülen Alexandrite lazer erkeklerde yaptırabilir. Esmer kişilerin kullanmasında ciddi yanıklar oluşmakta ve bunun için esmer olan kişilere çok fazla önerilmemekte olan bir uygulamadır. Bölgelerin hemen temizlenmesi kılların yanması ile uzun süren bir temizlik sağlanarak Alexandrite lazer ile bir kaç seans sonrası tertemiz bir cilde kavuşabilirsiniz.
 

Az tüylü olanlar kısa süre de lazerle temizlenebilmektedir. Bu açıdan hem zamandan tasarruf ederek hem de büyük kolaylık açısından yarar sağlamaktadır. Yazın ve kışın uygulanabilen yöntem sayesinde kalıcı olarak tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Uygun fiyat avantajlarından tasarruf ederek büyük bir külfetten kurtulmanız mümkün. Can yakıcı uygulamalardan ve zorlu ve zaman kaybettiren birçok uygulamalardan kurtulabilirsiniz.
 

Daha bakımlı ve estetik bir görünüm açısından tercih edeceğiniz lazer yöntemi Alexandrite lazer sayesinde istenmeyen kıllardan ve tüylerden kurtulabilirsiniz. Zamanınızı kendinize ayırın ve kolay olan yolu tercih edin. Birçok güzellik merkezlerinde uygulanan yöntem olan Alexandrite lazer cihazı  ile cildiniz tertemiz ve parlak olacak güzelliğine ve bakımına önem verenlerin tercihi olan Alexandrite lazeri tercih edin. Detaylı bilgi için http://www.alexandrite.com.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz.