Alex'e bir şok daha!

Alex de Souza, hayatını anlatacağı kitap için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Alexe bir şok daha!
14 Ocak 2014 Salı 13:50 tarihinde eklendi.
Brezilyalı yıldızın, Coritiba günlerinden İtalya'ya ve Fenerbahçe'ye uzanan hatıralarının yer aldığı kitabın Türkiye günlerinin anlatıldığı bölüm için bir editör 25 Ocak tarihinde İstanbul'a gelecek. Editör, Alex'in Türkiye'de yaşayan dostları ve beraber oynadığı arkadaşlarının görüşlerini alacak. Alex, Fenerbahçe'den ayrılırken sorun yaşadığı başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Aykut Kocaman'a da kitabında özel bir yer ayıracak.
 
KARŞILIKSIZ KALDI
Efsane kaptan, kitabın editöründen Yıldırım ve Kocaman'la da birebir görüşmesini istedi. Editör, bu amaçla yaklaşık 1 ay önce Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'dan randevu istedi ancak olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş alamadı. Alex'in, yaşananlara rağmen eski başkanı ve teknik direktörüyle buzları eritme çabası şimdilik de olsa karşılıksız kalırken, çok üzgün olduğu belirtildi. Kariyerinde en güzel günlerini Fenerbahçe'de geçiren Brezilyalı yıldız, 2-0 kaybedilen 29 Ekim 2012'deki Kasımpaşa maçının ardından PAF takımına gönderilmiş, burada idmanlara çıkmayı reddedince, başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşme sonrası F.Bahçe ile sözleşmesini feshetmişti. Alex, daha sonra gözyaşları içinde ülkesinin yolunu tutmuştu.
 
LEFTER'i UNUTMADI
Öte yandan F.Bahçe'nin efsanelerinden Lefter'i unutmayan Alex de Souza, twitter'dan, "13.01.2012. Çok çabuk geçiyor. Her şey için çok teşekkür ederim LEFTER" yazarak gönülleri fethetti.

Sabah