Alex'e çılgın teklif

Dünya çapında yıldızları birer ikişer kadrosuna katan Çin’in Sanghay Şenhua kulübü Fenerbahçe’nin kaptanına da göz dikerken yıllık 6.5 milyon Euro’luk teklif yaptı

Alexe çılgın teklif
21 Haziran 2012 Perşembe 09:49 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Alex'e eski takım arkadaşı Nicolas Anelka’nın da oynadığı Sanghay Şenhua takımı göz dikti.

Arjantinli teknik direktör Sergio Batista’nın çalıştırdığı Shanghai Shenhua kulübünün yöneticilerinin menajerler aracılığıyla yıldız futbolcuya yıllık 6.5 milyon Euro gibi bir para teklifinde bulundukları öğrenildi. Alex ise bu cazip teklifi ilk etapta geri çevirerek, “Şuan Fenerbahçe’deki durumumun netleşmesini bekliyorum” dediği öğrenildi. Bu arada Brezilyalı yıldızın Aykut Kocaman’ın yeni sezonda kendisini takımda düşünmemesi halinde yıllık 6.5 milyon Euro’luk fırsatı kaçırmak istemediği ve ailesini İstanbul’da bırakıp 1 yıllığına Çin’e gitmeyi planladığı belirtildi. 
 
‘PALMEİRAS’A DÖNEBİLİRİM’
Bu arada Brezilya’da Bradesco Sports radyosuna konuşan Alex, Fenerbahçe’yle 2014 yılına kadar sözleşmesi olduğunu fakat bundan sonra Palmeiras’a dönebileceğini belirtti. Palmeiras’a olan sevgisini her fırsatta dile getiren Sambacı, “Kontratım bittikten sonra Libertadores Kupası’nda oynamak güzel bir seçenek olabilir” diyerek futbol hayatını Brezilya’da bitirebileceğinin sinyallerini verdi.

Habertürk