Alex'in sahip çıktığı Galatasaraylı

Fenerbahçe kaptanı, kalecisini eleştiren bir Galatasaray taraftarına bakın ne cevap verdi

Alexin sahip çıktığı Galatasaraylı
24 Mart 2011 Perşembe 12:20 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Galatasaray kalecisi Zapata’ya sahip çıktı. Twitter'da bir Galatasaraylı taraftarın, "Volkan'a söyle gelip bizim Zapata'ya kalecilik dersi versin” sözlerine kaptan Alex, “O iyi kaleci. Benim ve Semih’in golleri güzeldi” yanıtını verdi.
 
İLGİNÇ DİYALOGLAR
Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Performansıyla hayal kırıklığı yaratan Kolombiyalı, derbide de 2 gol yedi. Hem Galatasaray taraftarının tepkisini çekti hem de Sarı-Lacivertli taraftarların diline düştü. Zapata’nın derbide yediği goller üzerine twitter’da Alex ve iki taraftar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
 
Biri Fenerbahçe diğeri Galasataray taraftarı olan Alex’in iki takipçisi Zapata ile ilgili kaptana şu mesajları gönderdi. Fenerbahçe taraftarı Alex’e, “Kaptan, sana Zapata kötü kaleci demiştim. Gol atacaksın diye söylemiştim. Attın” mesajı gönderdi.
 
"VOLKAN DERS VERSİN"
Galatasaray taraftarı ise “Volkan’a söylesen haftada bir gün gidip bizim Zapata’ya ders verse” mesajı gönderdi. Kaptan ise gelen bu mesajlara kişiliğini yansıtan olgun mesajlarla yanıt verdi.
 
‘GOLLERDE HATASI YOK’
Kaptan Alex, Zapata için yazılan olumsuz mesajlara, “Neden kötü kaleci? Ama 2 tane gol hata değil. Semih ve ben zor pozisyonda gol attık. Benim için o iyi kaleci” ifadelerini kullanarak yenilen golde Kolombiyalı’nın hatası olmadığını gollerde Semih ve kendisinin becerisi olduğunu belirtti.