Alex'ten güldüren benzetme

Ciddiyetinin yanı sıra esprileriyle de bilinen kaptan Alex, saç stili nedeniyle Cristian’ı İbrahim Tatlıses’in gençliğine benzeterek herkesi gülmekten kırıp geçirdi!

Alexten güldüren benzetme
17 Kasım 2011 Perşembe 12:24 tarihinde eklendi, 2.321 kez okundu.

 

Alex... Artık onu anlatmaya hiç gerek yok. Futboluyla sahada herkesi büyüleyen Brezilyalı yıldız saha dışında ağır başlı ve efendi yapısıyla da tam not almasını biliyor. Ancak bu görüntünün yanında Alex’in bir de son derece şakacı ve esprili bir yanı var.
 
Özellikle de takım arkadaşlarının yanında zaman zaman herkesi gülmekten kırıp geçiriyor. İşte bunlardan biri de FBTV’nin magazin programında yer aldı. Bilindiği gibi bu sezonun hiç kuşkusuz en etkili isimlerinden biri de Cristian Baroni. Ön liberoda müthiş maçlar çıkaran sambacı geçen sezonki kısa saçlarını bu sezon değişik bir görüntüye taşıdı. Böyle olunca da kaptanından darbeyi yedi.
 
Cristian’ın saç görüntüsünü ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in gençliğine benzeten Alex, “Bu da genç İbo” diye takılınca bu espri herkesin diline dolandı. Artık tüm takım Cristian’a “Genç İbo” diye sesleniyor.
 
‘FİKİRLERE AÇIĞIM AMA..’
Kaptan Alex’in esprisiyle tüm takım arkadaşlarının diline düşen Cristian Baroni ise bunlara pek aldırmıyor. Yıldız futbolcu, “Saçımla ilgili fikirlere açığım. Ancak önemli olan benim ve ailemin ne düşündüğüdür. Bunun için bana ne kadar takılırlarsa takılsınlar önemli değil” diyerek kızdıranlara göndermede bulundu.