Ali Dürüst'ün transfer öfkesi

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ali Dürüstün transfer öfkesi
24 Eylül 2012 Pazartesi 09:46 tarihinde eklendi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Avrupa kupalarından sonra oynanan maçların zorlu geçtiğini, ancak oyuncularının Akhisar Belediyespor'u 3-0 yenerek zoru kolaya çevirdiğini söyledi.

 
Maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dürüst, geçtiğimiz maçlarda oynamayan oyuncuların bu maçta hazır olduklarını gösterdiklerini kaydederek, "Geniş bir kadromuz var. Bu maçı net bir skorla atlattık" dedi.
 
Maçta 2 gol, 1 asistle oynayan Burak Yılmaz'ın performansını değerlendiren Dürüst, "Burak, Galatasaray'a gelmeden de milli bir oyuncuydu. Önümüzdeki seneler bize hizmet edecek bir arkadaşımız. Kamp dönemini bizimle geçirmediği için biraz daha geç adapte oldu, ama bugün önemli goller attı. Performansından memnunuz" diye konuştu.
 
Ali Dürüst, Fransa'nın Toulouse takımından kiralanan Umut Bulut'un bonservisinin alınıp alınmayacağıyla ilgili soruyu ise "Şu anda Umut'la kiralık bir anlaşmamız var. Gündemimizde transfer yok. Oyuncularımızla alakalı haberler çıkıyor. Bu oyunculara ne bir talep ne de bir teklif var. Oyuncularımızın konsantrasyonu bu maçla ilgili" diye yanıtladı.
 
Basında yer alan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile deplasmanda oynadıkları maçtan sonra İngiliz ekibinin yöneticileriyle Semih Kaya'nın transferi hakkında görüştüğü şeklindeki haberlerle ilgili de açıklama yapan deneyimli yönetici, Semih'in istenilecek bir oyuncu olduğunu, ancak kimseyle genç oyuncunun transferi için görüşmediğini söyledi.

Skorer