Ali İsmail Korkmaz davası için yoğun güvenlik önlemi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, ilde görülecek olan Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüyle ilgili dava için geniş güvenlik önlemleri aldı.

Ali İsmail Korkmaz davası için yoğun güvenlik önlemi
31 Ocak 2014 Cuma 18:03 tarihinde eklendi.


Emniyet Müdürlüğü, alınan önlemlerle ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “İstanbul Beyoğlu ilçesi Taksim Gezi Parkı yayalaştırma çalışmalarını protesto olayları esnasında, Ali İsmail Korkmaz’ın Eskişehir ilinde hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak, Cumhuriyet Meydanı valilik binası arkasında bulunan eski adliye binasında görülecek davada alınacak emniyet ve trafik tedbirleri 3-4-5 Şubat tarihleri arasında uygulanacaktır.

Bu tarihlerde eski adliye binası civarında bulunan Ahmet Paşa Caddesi, Mete Caddesi, Bor Caddesi, Yıldırım Caddesi, Kanal Caddesi, Hükümet Caddesi ve bu caddelere birleşik sokakların eski adliye binasına yakın kesimleri taşıt trafiğine kapatılacaktır.

Belirtilen cadde ve sokaklarda sadece acil vakalarda görevlilerin denetim ve gözetiminde taşıt trafiği için izin verilecektir. Halkımız, herhangi bir mağduriyet yaşamaması için zorunluluk halleri dışında belirtilen tarihlerde, belirtilen cadde ve sokakları kullanmamalıdır.”


CİHAN