Ali Şen hastaneye kaldırıldı

Geçen hafta torunu Alp Ali Şen'i geçirdiği trafik kazasında kaybeden eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen "kontrol amaçlı" hastaneye kaldırıldı.

Ali Şen hastaneye kaldırıldı
26 Mayıs 2014 Pazartesi 19:58 tarihinde eklendi, 1.094 kez okundu.
Geçen hafta, 17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen'i Şile İmrendere Köyü yakınlarında UTV arazi aracının kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada kaybeden eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın duyulmasının ardından, Ali Şen'in çok sayıda yakını ve spor camiasından arkadaşları hastaneye akın etti.
 
Alınan bilgiye göre, torununun ölümünün 7. günü nedeniyle gündüz saatlerinde okutulan mevlit sırasında rahatsızlanan Ali Şen, Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'ne götürüldü. Bitkinlik ve yorgunluk şikayetiyle hastaneye yatırılan Ali Şen'in durumunun iyi olduğu, kontrol amaçlı hastanede müşahede altında tutulduğu öğrenildi.
 
ÜNLÜLER HASTANEYE KOŞTU
 
Ali Şen'in hastaneye kaldırılmasının ardından, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, işadamı Orhan Keçeli, eski Milli Takım Teknik direktörü Mustafa Denizli, spor yorumcusu Şansal Büyükaka ve Rıdvan Dilmen ile Eski Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve eski Fenerbahçe yöneticisi Ayhan Bermek de hastaneye gelerek Ali Şen'i kaldığı hastane odasında ziyaret etti.
 
"ÇOK ÖNEMLİ BİR RAHATSIZLIĞI YOK"
 
Mustafa Denizli, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, "Çok önemli bir rahatsızlığı yok. Şu an da durumu iyi. Bugün hastaneden çıkacağını düşünmüyoruz, büyük ihtimal yarın çıkacaktır dedi.
 
Ayhan Bermek de, Ali Şen'in geçen hafta torununu kaybettiğine dikkat çekerek, "Bu, hayatında yaşayabileceği en ağır olay. Tahmin ediyorum ki 1-2 gün içerisinde kendi de söyler zaten bunu. Gerçekten nasıl bir adam olduğunu şimdi yukarıda ağzından dinledim. Şansal'ın, Mustafa'nın, Rıdvan'ın, Beşiktaş'ın sayın başkanının gelmesi, orada onu biraz konuşturmamız, bugüne kadar yaşadığı aleme doğru gitti. Ben inanıyorum ki, arkadaşlarımız orada bir görev yaptı. Ali abi de kendini topladı. Ama beni etkileyen bu travmada, Ali Şen hayatının en değerli varlığını kaybetmesine rağmen, karşı tarafın şoförünün annesi de heyecanlanınca, şoförün patronuna, 'Maaşına zam yapın, şikayetçi değilim' demiş. Böyle bir adam. Sohbet ederek rahatlatmaya çalıştık biz de dedi.
 
Ali Şen'in geceyi hastanede geçirmesi ve yarın taburcu edilmesi bekleniyor.

DHA