Ali Şen'den Kocaman tavsiyesi

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, başkan Aziz Yıldırım'a tavsiyelerde bulundu, Aykut Kocaman'ın istifası hakkında konuştu.

Ali Şenden Kocaman tavsiyesi
25 Aralık 2012 Salı 12:11 tarihinde eklendi.

 

TV 8'de Telegol programına telefonla bağlanan Ali Şen'in açıklamaları:
 
Fenerbahçeliler ayrılmasın. Fenerbahçe, taraftarı ayrıldığında yıkılır. Aziz Yıldırım'a tavsiyem var; Divan Kurulu'nda camiayı tekrar toparlasın. İhraç edilenler var, üyelikleri iade edildin. Bu insanlar farklı fikirde olabilir. Benim yaptığım yanlışları yapmayın diye mektup yazdım Abdullah Kiğılı'ya. Benim de ihraç etmek istediğim isimler olmuştu. İnsanlar öfkeleniyor, öfkeli insan yanlış yapar, ben de yaptım. Bizim ana gücümüz birlik beraberliktir. Taraftar, yönetim ve Yüksek Divan Kurulu birlik içinde olmalıdır.
 
Aziz Yıldırım'dan ricam; küstürdüğü insanları davet etsin, üyelikten çıkardıkları camianın içine alsın. Fenerbahçe tarihi kimseyle başlamamıştır, 1907'de başlamıştır. Herkes ama çok, ama fazla hizmet etmiştir. Aziz Yıldırım'ın yaptıklarını hepimiz taktir ediyoruz. O taraftarlar 3-5 kişi, benim lehime bağırmadığında Fenerbahçeli değil demesin.
 
Aykut keşke yapmasaydı, bu şekilde istifa ediyorum demenin anlamı yoktu. Başkan bütün taraftar derneğini toplasın yan yana gelsin, Aykut da olsun. İnsanlar gibi konuşsunlar, beraberlikle devam etsinler.
 
Aykut istifasını geri alırsa sorun çözülmüş olmaz. Nasıl otoriteyle takımı idare edecek? 3 tane hedef varken kaybederseniz bu yönetim kusurudur. Her takım, her takımı yeniyor. Lider 33 biz 26 puandayız. Avrupa Ligi'nde de şampiyon olabiliriz. Bu kulübün geleceği ne olacağı düşünsünler.
 
Taraftarlarla konuşmanın zararı yoktur. Fenerbahçe yönetim odasında toplantı yaptım. Fenerbahçe taraftarını alacak para pul yoktur.
 
Anahtar Aziz Yıldırım'da, herkese sarılsın herkesle kucaklaşsın. Kendi keyfi egosu için değil Fenerbahçe için iticiliğinden vazgeçsin, sarılsın herkese. Toparlama görevi kulübü buraya getirenlerindir, baş görev de Aziz Yıldırım'ındır.
 
Aykut'un dönmesinin kendisi için de Fenerbahçe için de faydalığı olacağını sanmıyorum. Fenerbahçe'nin geleceğini düşünelim. Türkiye'de büyük fark yapacak takım yok. Bizim kadromuz iyi."