Alıkonulduğu evi bulamadı

Barbaros Şansal'ın kaçırılıp, Habibler'de bir evde tutulduğu iddiası polisi alarma geçirdi. Polis, Barbaros Şansal'ı da yanına alarak gün boyu alıkonulduğunu iddia ettiği evi aradı. Ancak, Şansal'ın sözkonusu evi hatırlayamayarak polise gösteremediği öğrenildi.

Alıkonulduğu evi bulamadı
05 Ağustos 2013 Pazartesi 19:09 tarihinde eklendi.
Modacı Barbaros Şansal'ın kaçırılıp, Habibler'de bir evde tutulduğu iddiası polisi alarma geçirdi. Polis, Barbaros Şansal'ı da yanına alarak gün boyu alıkonulduğunu iddia ettiği evi aradı. Ancak, Şansal'ın sözkonusu evi hatırlayamayarak polise gösteremediği öğrenildi.
 
Sosyal paylaşım siteleri üzerinden paylaştığı mesajlar sonrası kaçırıldığı veya polis ekiplerince gözaltına alınmış olabileceği düşünülen Modacı Barbaros Şansal, dün öğle saatlerinde ortaya çıktı. Twitter hesabından, 3 kişi tarafından alıkonulduğunu ve durumunun iyi olduğunu paylaşan Barbaros Şansal, avukatı ile birlikte gittiği Şehit Şeker Aktaş Polis Merkezi'ne ifade verdi.
 
Şansal ifadesinde, "Saat  22.00 sıralarında evde bulunurken bir kişi kapımı çaldı. 'İfadeni alacağız' diyerek beni davet etmesi üzerine polis olduğunu düşündüm. Telefonla aradığım arkadaşlarıma durumu anlattım, Tweet attım. Ardından da onunla birlikte evden çıktım. Beyaz renkli araçlarına bindim. Araçta iki kişi daha vardı. 40 dakika kadar yolculuk yaptıktan sonra Habibler'de bulunan bir eve getirildim. Benimle sohbet ettiler, telkinlerde bulundular. Beni darp etmediler. Tehdit etmediler. Kötü davranmadılar. Cep telefonumu aldılar. Daha sonra da evime bıraktılar" dedi. Gasp iddiaları üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği olaya el koydu. Ekipler, Barbaros Şansal'ı da yanlarına alarak adım adım olayı araştırmaya başladı. Habibler'e de götürülen Şansal'ın alıkonulduğunu iddia ettiği evi polise gösteremediği öğrenildi. Araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, evinin ve götürüldüğünü iddia ettiği güzergahlardaki MOBESE ve güvenlik kamera kayıtlarının incelemeye aldı.

DHA