Alişan ve Çağla'ya tazminat şoku

Alişan ile Çağla Şıkel'e tazminat davası açıldı. Mahkeme, bilirkişi tarafından inceleme yapılmasına karar verdi

Alişan ve Çağlaya tazminat şoku
14 Temmuz 2012 Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi, 1.629 kez okundu.

 

Bir TV kanalında ‘Her Şey Dahil’ programını sunan Alişan ve Çağla Şıkel’e, programa katılan ancak kendilerine yardım ulaştırılmadığını iddia eden Ayık Ailesi, 220 bin TL’lik tazminat davası açtı.
 
Şanlıurfa’da felçli ve böbrek hastası olan babası Mehmet Ali Ayık’ın 5 bin TL borcuna karşılık 66 yaşındaki akrabasıyla evlendirilmek istenen 18 yaşındaki Olga Ayık, 2.5 yıl önce annesi Devlet Türker ile Alişan ve Çağla Şıkel’in sunuculuğunu yaptığı ‘Her Şey Dahil’ adlı programa katıldı. Anne ve kızın anlattıklarından etkilenen iki ünlü, programda kendileri için bir banka hesabı açılacağını ve dileyen yardımseverlerin buraya katkıda bulunacağını söyledi. Ancak yine iddiaya göre yardım aileye ulaşmadı. Anne-kız, Alişan ile Çağla Şıkel’den 200 bin TL’si maddi, 20 bin TL’simanevi olmak üzere toplam 220 bin TL tazminat istedi. İki ünlüyse sorumluluğun yayıncı TV kuruluşunda olduğunu iddia etti. Mahkeme, davalı tarafın talebi üzerine taraflara yemin teklifi yapılmasına karar verdi. Ancak Şıkel, hamileliğini gerekçe göstererek duruşmaya katılmazken, Alişan ise ‘inançlıyım, yemin etmek istemiyorum’ diyerek yeminden feragat etti.
 
Mahkeme, anne-kızın uğradıklarını iddia ettikleri zararın hesaplanması için bilirkişi tarafından inceleme yapılmasına karar verdi.

Habertürk