Alize El Örgü İpleri

Alize El Örgü İpleri 1984 yılından beri modern entegre üretim tesislerinde, 'örmeye değer' sloganıyla Yünteks Fabrikalarında üretilip, dünyaya sunuluyor.

Alize El Örgü İpleri
28 Şubat 2020 Cuma 16:41 tarihinde eklendi, 1.134 kez okundu.

Alize El Örgü İpleri 1984 yılından beri modern entegre üretim tesislerinde, 'örmeye değer' sloganıyla Yünteks Fabrikalarında üretilip, dünyaya sunuluyor. Sadece Türkiye değil yurtdışında da tercih edilen Alize, kullanıcılara çok geniş yelpazede renk ve model seçeneği sunuyor. Bebek battaniyesinden yeleğine, amigurumi bebekten, kazağa dilediğiniz her şeyi örebileceğiniz farklı koleksiyonlar sunan Alize El Örgü İplerinin en çok tercih edilen seçeneklerinden bazılarına göz atıp, bilgi edinelim:


Alize Cotton Gold; %45 Akrilik %55 Pamuk karışımıyla dört mevsim kullanım imkanı sunan, örgü severlerin en fazla tercih ettiği el örgü ipi, kalitesiyle kullananların beğenisini kazanmış yündür. Tüylenme, terletme yapmadığı bilinen Alize Cotton Gold El Örgü İpini birçok örgü projenizde kullanabilirsiniz. Kazak, hırka, yazlık örgüler, amigurumi, bebek ürünleri ve hatta ev aksesuarlarını da Alize Cotton Gold El Örgü ipi ile örebilirsiniz.


Alize Puffy Fine; %100 Mikropolyesterden üretilen El Örgü İpi 'Şiş Yok Tığ Yok' sloganı ile adını duyuran ve çok tercih edilen bir yündür. Süetimsi dokusu ile bebek ürünlerinde de rahatlıkla kullanacağınız Alize Puffy Fine El Örgü İpi; battaniye, yatak örtüsü, oyuncak, ev aksesuarları, atkı, çanta, yastık ve aklınıza gelebilecek tüm örgü projeleriniz için süper bir seçim olacaktır. Örgü örmeyi bilmeyenlerin de kolaylıkla örebileceği Puffy Fine şiş ve tığ olmadan tamamen elle örülen bir yündür.


Alize Burcum Batik ; %100 Akrilikten üretilen Alize Burcum Batik El Örgü İpi yüne alerjisi olanların da tercih edebileceği bir yündür. 100 gramlık yumak halinde satılan Burcum Batik'i şiş veya tığ ile örebilirsiniz. Firma tarafından 2-4 numara tığ, 4-6 numara şiş ile örülebileceği öneriliyor. Hırka, kazak, şal, şapka ve diğer örgü projelerinizde kullanabileceğiniz Burcum Batik El Örgü İpi sıklıkla tercih edilen bir Alize koleksiyonudur.

Elinize emeğinize sağlık!