Alman taraftarlar sahaya indi

Bundesliga Play-Out eşleşmesinde Hertha Berlin ile 2-2 beraber kalan Fortuna Düsseldorf Bundeslisga'ya yükseldi. 90+2'de Fortuna taraftarları sahaya girdi.

Alman taraftarlar sahaya indi
16 Mayıs 2012 Çarşamba 08:42 tarihinde eklendi, 1.029 kez okundu.

 

Almanya Ligi Bundesliga'da ligden düşen son takımı ve lige yükselecek son takımı belirleyecek Play-Out eşleşmesinin ikinci maçında Fortuna Düsseldorf ile Hertha Berlin karşı karşıya geldiler.

Berlin'de oynanan ilk karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazanan Fortuna, kendi sahasındaki karşılaşmadan da 2-2'lik eşitlikle ayrılmayı başardı.
 
Karşılaşmada Fortuna Düsseldorf'un golleri 1. dakikada Maximillian Beister ve 59. dakikada Ranisav Jovanovic'den gelirken, Hertha Berlin'in gollerini 23. dakikada Anis Ben Hatira ve 85. dakikada Raffael kaydetti. Hertha'da 55. dakikada ikinci sarı kartını gören Anis Ben Hatira takımını yalnız bırakan isim oldu. 90+2. dakikada Fortunalı taraftarların sahaya girmesiyle birlikte karşılaşmanın hakemi soyunma odasına giderken; saha içindeki güvenliğin sağlanmasının ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti. Geride kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.
 
Bu sonuçla birlikte Fortuna Düsseldorf, Bundesliga'ya yükselirken; Hertha Berlin ligden düşen son ekip oldu.