Almanya'da havaalanında UFO kaosu

Almanya'nın Bremen Havaalanı'nda radarın görüş alanına giren "tanımlanamayan uçan cisim" kaosa neden oldu. Havaalanındaki radar sistemini 3 saat engelleyen "uçan cisim" uçuş iptaline neden oldu.

Almanyada havaalanında UFO kaosu
07 Ocak 2014 Salı 11:14 tarihinde eklendi, 2.295 kez okundu.
Almanya'nın Bremen havalimanında dün gece korku ve heyecan dolu saatler yaşandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde radarlarda kısa aralıklarla beliren bir nesne görenleri şaşkına çevirdi.
 
Kısa süreli aralıklarla radarda ortaya çıkan tanımlanamayan uçan nesne (UFO) üç saat boyunca radarda bir göründü bir kayboldu. Bu sürenin sonunda ise tamamen kayıplara karıştı.
 
Alman uçuş güvenliği bu tehlike nedeniyle uçuşlardan bazılarını iptal etti. Frankfurt ve Münih'ten gelen uçaklar piste iniş yapamadı.
 
Olay yerine polis helikopteri gönderildi. Ancak söz konusu nesne ne helikopterin radarında ne de çıplak gözle tespit edilemedi.
 
Bir polis sözcüsü olayı değerlendirirken, "Şu an itibariyle ne olduğunu bilmiyoruz ama orada bir şeyler vardı." şeklinde konuştu.
 
Sözcüye göre, söz konusu uçan nesne ya uzaktan kumandalı uçak veya balon şeklinde bir uçan nesne idi.
 
Pazar günü de Zwickau şehri yakınlarındaki Neumark'ta bir evin yakınlarına inen uçan nesne heyecana yol açmış ancak nesnenin uzaktan kumandalı bir Zeppelin model balon olduğu ortaya çıkmıştı.

CİHAN