Almanya’da Loto 60. yıl özel çekilişinde milyonlar veriyor

Alman Loto İdaresi Eylül ayında, 60. yıldönümünü özel çekilişleriyle Loto oynayanlara milyonlar veriyor. Çarşamba ve Cumartesi günleri Loto oynayanlar ekstra ücret ödemeden özel çekilişe katılıyor.

Almanyada Loto 60. yıl özel çekilişinde milyonlar veriyor
01 Eylül 2015 Salı 19:29 tarihinde eklendi.
Alman Loto İdaresi Eylül ayında, 60. yıldönümünü özel çekilişleriyle Loto oynayanlara milyonlar veriyor. Çarşamba ve Cumartesi günleri Loto oynayanlar ekstra ücret ödemeden özel çekilişe katılıyor. 16 ve 19 Eylül tarihlerinde Loto özel çekişlinde 6 kez 1 Milyon, 60 kez 60 bin, 600 kez 6 bin Euro talihlilerini bekliyor.

Kazanma şansının 13,9 milyonda bir olmasına rağmen herkes belki bana çıkabilir, ben de milyoner olabilirim diyerek şansını deniyor ve Çarşamba ve Cumartesi günleri Loto bayilerine koşuyor. İkinci bir kutlamada Loto çekilişinin ilk defa 4 Eylül 1965 tarihinde canlı olarak tv. ekranından yayınlanmasın 50. yılı kutlanıyor. Son iki yıldır canlı Loto çekişilişinin tv. ekranından iptal edilmesi sadece çıkan sayıların verilmesi heyecanı yine de azaltmadı. 60 yıl önce Hessen eyaletinin Frankfurt kentinde başlayan Loto çekilişi şimdi Saarland eyaletinin Saarbrücken kentinde devam ediyor.