Almeda'nın büyük hayal kırıklığı

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında gösterdiği performansla beğeni toplayan Almeda Abazi şikayetçi.

Almedanın büyük hayal kırıklığı
09 Ekim 2012 Salı 13:11 tarihinde eklendi, 1.690 kez okundu.

 

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Almeda Abazi, iş tekliflerinin gelmemesinden şikayetçi oldu.
 
Almeda, katıldığı 2. sayfa programında " Gelen iş teklifleri havada kalıyor, olmuyor. Bu yüzden Türkçe öğrenmeyi bıraktım, hayal kıraklığına uğradım" dedi.
 
"MUSTAFA TOPALOĞLU'NU DEDEM GİBİ GÖRÜYORUM"
 
Acun Ilıcalı'nın hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını yaptığı Survivor Ünlüler Gönüllülerde'de uzun süre yarışan Almeda, Mustafa Topaloğlu'na masaj yaptığı için eşinin tepkisiyle karşılaşmıştı.
 
'Survivor Ünlüler- Gönüllüler' yarışmasında Mustafa Topaloğlu'na masaj yaptığı için şarkıcının eşi Derya Topaloğlu'nun tepkisiyle karşılaşan Almeda Abazi, '2 Sayfa' programında ortaya atılan iddialar hakkında açıklamada bulundu.
 
İddialara çok şaşıran Almeda, ''Derya Topaloğlu bana kızmış eşine masaj yaptığım için. Ben Mustafa Abi'yi babam gibi dedem gibi görüyorum. Bir büyüğüm gibi sevdiğim için çok yorulmuştu ben de masaj yaptım. Birbirimize yardımcı oluyorduk. Bana da masaj yapıyorlardı.'' şeklinde konuştu.