Almeida ile devam

Beşiktaş, Fernandes’ten sonra diğer Portekizli oyuncusunun sözleşmesini de uzatma kararı aldı.

Almeida ile devam
29 Kasım 2012 Perşembe 11:09 tarihinde eklendi.

Sezon başında, Beşiktaş’tan ayrılmak için daha az para öneren Wigan Athletic’e gitmeyi bile göze alan Hugo Almeida, performansıyla göze girdi, kendi de psikolojik olarak toparlandı. Yönetim de bu oyuncuyla sözleşme uzatmak için devre arasında masaya oturma kararı aldı. Siyah-beyazlılar, Almeida ile birlikte Fernandes’i görüşme odasına çağıracak.

 
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın isteği sonucu bu iki futbolcuyla sözleşme uzatmak isteyen yönetim, Almeida’nın çok formda olması nedeniyle elini çabuk tutacak. Oynadığı futbolla Avrupa’da birçok kulübün iştahını kabartan Almeida’yı elinden kaçırmak istemeyen siyah-beyazlılar,  bu futbolcuyla yaptığı ön görüşmeden de olumlu sinyaller aldı. Almeida’nın kendini gösterebilmek için çok iyi oynadığını duyan Beşiktaş Yönetimi, bir sene daha sözleşmesi bulunan golcüsünü kaybetmemek için gerekirse eşiyle de bir görüşme yapacak.
 
Hilbert tehlikede
Fernandes ve Almeida’ya aynı anda imza attırmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, Hilbert için ise sezon sonunu bekleyecek. Sözleşmesi bitecek olan Alman  oyuncu için yönetim, Aybaba’nın raporunu bekleyecek.
TFF’nin beş yabancı kriterini de dikkate alacak olan yönetim,  gerekirse Hilbert ile yolları ayırmayı bile göze alacak.

Skorer