Almeida, Sevilla'ya göz kırptı!

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida, Sevilla'nın kendisiyle ilgilenmesi üzerine siyah-beyazlıları üzecek bir açıklama yaptı.

Almeida, Sevillaya göz kırptı!
05 Ocak 2013 Cumartesi 10:33 tarihinde eklendi.

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida, Sevilla'nın kendisiyle ilgilenmesi üzerine siyah-beyazlıları üzecek bir açıklama yaptı.  
 

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılmak istemesine rağmen siyah-beyazlı takımda kalan Hugo Almeida, Sevilla'nın ilgisi üzerine yeniden fikir değiştirdi.
 
Estadio Deportivo'ya konuşan Hugo Almeida, Sevilla dedikoduları hakkında "Ben burada mutluyum ama her zaman kendimi geliştirmek istiyorum. Sevilla önemli kulvarlarda boy gösteren büyük bir kulüp" ifadelerini kullandı.
 
İspanya'da oynamaya sıcak baktığını belirten Almeida, "Ben 28 yaşındayım ve burada iyi zaman geçiyorum. Ancak İspanya ve İngiltere dünyanın en iyi ligleri. Her oyuncu bu iki ligde forma giymek ister" diye konuştu.
 
Öte yandan haberde Werder Bremen'den Beşiktaş'a 2 milyon euroya transfer olan Almeida'nın sözleşmesinde 10 milyon euroya serbest kalır maddesinin olduğu belirtildi.
 
Almeida'nın bu açıklamalarının ardından Beşiktaş yönetiminin konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor. 
 
Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Almeida, 9 gol ve 6 asistle siyah-beyazlıların vazgeçilmez ismi oldu.
 
 
(Sporx)