Almeida yolcu

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida'ya teklif yağıyor. Benfica ve Sevilla'nın transfer listesinde olan dev golcüye şimdi de Dubai kulüpleri kanca attı. Portekizli golcü için 3,5 milyon Euro'luk teklifle kapıyı çalmaya hazırlanıyorlar.

Almeida yolcu
22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:51 tarihinde eklendi.
FANATİK gazetesinin haberine göre; Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Almeida’yı satmayı planlayan Beşiktaş’a teklif üzerine teklif geliyor. Siyah-Beyazlılar, golcü futbolcu için en yüksek teklifi veren kulüple el sıkışmanın planlarını yapıyor.

Kadrosunda bulunan Cardozo’yu satmayı planlayan Benfica ve Negredo’yu Manchester City’ye veren Sevilla, forvet açıklarını Almeida ile doldurmanın hesabını yaparken, Almeida için son talip Dubai’den çıktı. Tecrübeli forvet için 3,5 milyon Euro’yu gözden çıkaran kulübün, Ricardo Quaresma’nın da formasını giydiği Al Ahli olduğu tahmin ediliyor. Birçok menacerlik şirketiyle görüşerek, bu oyuncu için satış yetkisi veren Siyah-Beyazlılar’ın, Almeida ile yakın zamanda yollarını ayırması bekleniyor.
 
Satamazsa zarar edecek
 
Almeida’nın sık sık sakatlık yaşaması nedeniyle bu oyuncuyla yeni sözleşme imzalamak istemeyen yönetim, Portekizli futbolcuyu satmadığı takdirde büyük zarar edecek. Hugo’nun sözleşmesi sona erdiğinde, Siyah-Beyazlı kulüp bu futbolcudan zarar ettiği için, oyuncunun bağlı bulunduğu fon da zarar etmiş sayılacak. Bu nedenle yönetim, fona 3 milyon Euro’luk ödeme yapmak zorunda kalacak. Yıllık 2,5 milyon Euro’luk maliyeti bulunan Almeida’nın yıllık ücreti de hesaplandığında, Beşiktaş toplamda 5,5 milyon Euro zarara girecek. Yönetim, Almeida için yapılacak olan teklifleri bekliyor ve en kısa zamanda bu oyuncuyu elden çıkararak zarar etmek istemiyor.